játék

Szinte nincs olyan kisfiú, aki ne szeretne matchboxokkal vagy nagyobb játékjárművekkel játszani. Az ő életükben mindenki átmegy azon a szakaszon, amikor az autókkal való szerepjátékozás tölti ki a mindennapokat, megtanulják az összes autómárkát, modellt és típust az egyéb jellemzőikkel együtt.

Ilyenkor az apukák is örülnek, hogy végre megint gyerekek lehetnek, és együtt üldözhetik a betörőt, vagy éppen autóversenyeznek csemetéjükkel.

Játékjárművek kategóriák szerint

Ha valaki igazán minőségi matchboxokkal szeretne játszani vagy megajándékozni gyermekét, akkor a Régiójáték webáruház bburago kisautói és járművei megfelelő választásnak bizonyul majd. Ez a márka nem hiába lopja be magát sok szülő, majd utána a gyermekek szívébe is. Kimagasló minőség jellemzi, ami gyermekjátékok esetében igazán fontos, mivel gyakran szembesülünk vele, hogy idő előtt tönkremegy.

Kisautók esetében kiemelten fontos a strapabíróság, lehetőség szerint a törhetetlenség, mivel nagy megterhelésnek vannak kitéve. Elég, ha csak elképzeljük, hogy játszanak vele gyerkőceink egy-egy alkalommal. További hangsúlyos jellemzők, ha a kisautók valamilyen hangot is ki tudnak adni, netán még szirénáznak is.

Ehhez kapcsolódik a speciális autók, munkagépek megjelenítése matchboxként, hiszen a fiúcskák legjobban rendőröset, mentőset vagy tűzoltósat szeretnek játszani.

A környezet jellege sem elhanyagolható

Akár egy óvodában, akár otthon kerül sor a szerepjátékozásra, nem mindegy, hogy milyen környezetben tesszük azt. Sokszor a gyerekek nagyon kreatívan tervezik meg hozzá a kiegészítőket. A bburago termékei között autópályákat, komplett rendőrőrsöt is be lehet szerezni, de ha valami nagyobbra vágyik az ember, akkor érdemes egy bárhol lerakható, több darabos puzzle szőnyeg beszerzésén is elgondolkodni.

Ezek a szőnyegek, amellett, hogy pont kellő mértékben puhák, számtalan színben és kiszerelésben kaphatók. Vannak 4, de akár 18 darabosak is, amelyek a lakás bármely pontjára lehelyezhetők, ha az a cél, hogy a gyerkőc a szülők közelében játsszon.

Végül, de nem utolsósorban léteznek olyan habszivacs szőnyegek, amelyek a gyerekek valamelyik kedvenc mesehősét ábrázolják. Ennél nagyobb öröm nem is létezhet, mintsem a nagy kedvencek környezetében játszani, mint amilyen a Micimackó, Minnie egér vagy a Jégvarázs főszereplői.

Kisautózás nagyvárosi habszivacs terepen

Az igazi élményt azt adja meg, ha a terep, ahol a játék folyik maga is már egy útvonalhálózat. Ehhez nyújt nagy támogatást a Régiójáték Nagyváros habszivacs 9 darabos puzzle szőnyeg kombinációja, amelyen komplett úthálózat található házakkal és fákkal.

Függetlenül attól, hogy éppen egy rendőrségi üldözés vagy egy erdei autóversenyzés zajlik majd, felejthetetlen emlékeket fog maga után hagyni a kicsikben és nagyokban egyaránt.

Érdemes körülnézni még a webáruházban, ahol további kiegészítőket is lehet vásárolni a kisautózáshoz, mint amilyen a bburago kertészet vagy a parkolóház.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.