weboldal készítés

Hogyan alakulnak a weboldal készítés árak? Ez attól függ, hogy hol tart jelenleg a vállalkozása, és milyen célokat tűzött ki az online világban. Ha jelenleg csak az internetes jelenlét érdekli, és szeretne várni, hogy meglássa, milyen irányba fejlődik a cége, akkor először egy olcsóbb megoldást érdemes keresnie. Az állásbörzéken gyakran már 100 ezer Forintért is találhat olcsó, egyedi webdesignokat.

Kezdetnek ezek is elégségesek. A legjobb, ha egy olyan CMS (tartalomkezelő rendszer) van telepítve, amelyet saját maga is karban tud tartani és bővíteni. Kezdőknek szóló projekthez többek között a WordPress és a Jimdo is alkalmas, amelyekkel biztosan nem lesznek magasak a weboldal készítés árak.

Ha pontosan tudja, hová szeretne eljutni és a borsosabb weboldal készítés árak sem riasztják el, megbízhat egy professzionális webdesign ügynökséget is, hogy készítse el weboldalát. Azonban fel kell készülnie arra, hogy még egy egyszerű weboldalért is 3-400 ezer Forintot kell fizetnie.

Miért WordPress weboldal készítés?

A WordPress a világ webhelyeinek közel egyharmadát működteti, a kis személyes blogoktól kezdve az olyan nagyvállalatok komplex webhelyéig, mint a Sony, a Time, a New York Post és az NBC. A WordPress csak egy a felhasználók által ingyenesen letölthető és telepíthető honlapkészítők közül, de olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a ma használatos legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerré teszik.

Maga a WordPress weboldal készítés 100%-ban ingyenes, nincsenek díjak, nincsenek kötöttségek, nincs bűntudat, hogy olyasmit használ, amiért fizetni kellene. Amikor az emberek a webdesignról és a weboldal építéséről beszélnek, ez az a rész, ami már megrémíti őket.

Azt gondolják, hogy egy weboldal elkészítése rengeteg kódolási és tervezési munkával jár, és hogy a tényleges tartalom hozzáadása csak egy apró részlet, amit később kell kezelni. Valójában azonban a WordPress weboldal készítés előtt a tervezési munka nagy része már megtörténik, amihez a legtöbb esetben szükséges a hozzáértő segítség.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.