ajándék

Ki ne imádna nevetni és megnevettetni a másikat? Ahhoz azonban, hogy ezt megtegyük, nem feltétlenül van szükség egy viccre, egy humoros filmre, hiszen egy apró tárgy önmagában is vicces tud lenni. Legyen szó egy csipkelődős pólóról, egy beszólós bögréről, egy mintás vászontáskáról, ezekkel a dolgokkal garantáltan humort csempészhetünk a mindennapokba.

Ebben a cikkben olyan apróságokat mutatunk be, amelyek remek választások lehetnek, amennyiben nem komoly vagy túlzottan szívhez szóló meglepetést keresünk.

Miben érdemes gondolkodni?

A Pamutlabor Pólónyomda vicces ajándéktárgyai nem véletlenül kerültek a kínálatba, hiszen sokan vannak úgy vele, hogy nem akarnak még egy fényképalbumot átadni a másiknak. Legyen szó egy cuki beszólásról, egy szarkasztikus megjegyzésről, esetleg egy márkaparódiáról, sok esetben jöhetnek jól az ilyen felirattal vagy mintával készült apróságok.

Ott van például a “Beszólt elástam” felirattal ellátott póló, ami minden kétséget kizáróan egy igazán egyedi darab. Ilyenje senkinek sincs, főleg, hogy ezek a ruhadarabok nemcsak prémium anyagból, de igen puha változatban készülnek.

A rövid ujj, valamint a testhezálló fazon kényelmessé teszi a felsőket, így bármelyik nap nyugodtan fel lehet őket venni. Remek választás a hétköznapokra, bár azért komoly munkahelyre nem ajánlott felvenni, hacsak nem egy tematikus napról van szó.

Az itt kapható pólókat S-től 5XL-es méretig szerezhetjük be, mindezt bordázott és erősített nyakpasszével karöltve. A magas minőségű digitális nyomtatásnak köszönhetően a minták és a feliratok sokáig élénkek maradnak. A ruhadarab jól szellőzik, ráadásul évekig jól bírja majd a strapát.

Válasszunk csomagban kapható meglepetéseket!

Jó hír, hogy még a csomag összeállításáról sem kell gondoskodni, hiszen a Pamutlabor Pólónyomda ezt megteszi helyettünk. A két pólót és egy bögrét tartalmazó szett remek választás kollégák, barátok, rokonok, esetleg ismerősök számára, akiknek nem akarunk túlzottan komoly és hatalmas ajándékot adni.

Nincs más dolgunk, mint az oldalon keresztül kiválasztani azt a két pólót, amit a csomagban szeretnénk látni, majd hozzátenni még egy bögrét és már mehet is a rendelés. Párok számára ugyanúgy remek megoldás, ugyanis a felsőket nem kell egy méretben vagy éppen színben kiválasztani.

Készüljünk a karácsonyra!

Az ünnepekre gondolni sosem túl korai, főleg, ha valakinek vicces meglepetést akarunk. Ha egyszer ráleltünk arra a karácsonyi mintás felsőre, pulóverre, esetleg bögrére, amiről úgy gondoljuk, az adott személy örömmel fogadná, akkor vegyük meg minél előbb.

A “Lászt krisztmösz”, a “Hivatásos bejgli kóstoló” vagy éppen a “Dzsingöl belsz” garantáltan mosolyt csal majd a család arcára, hiszen aki ezekben jelenik meg a karácsonyi időszakban, arról azonnal lerí, hogy szereti a humoros dolgokat.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.