lábszag ellen házilag

A kellemetlen, csípős lábszag ellen házilag is sokat tehetünk, feltéve, ha a megfelelő minőséget képviselő, természetes összetevőkből álló készítményeket hívjuk segítségül.

A lábszag bárkit érinthet, de kétségtelen, hogy a két nem képviselői közül az urak azok, akik a testi adottságaik miatt jobban ki vannak téve ennek a zavaró jelenségnek.

A tenyér és a talp izzadása a legtöbb esetben pszichés okokra vezethető vissza – erről könnyen megbizonyosodhatunk, ha megfigyeljük, milyen testi hatásai vannak például a félelemnek, a szorongásnak.

A férfi nemi hormonok fokozott termelődésének beindulásával, tehát kamaszkorban, a lábszag nagyon sok fiatal fiú mindennapjait keseríti meg. Szerencsére ők a lábszag ellen házilag is tehetnek – a kiváló renoméval rendelkező, kizárólag minőségi készítményeket gyártó VARGA Herbal ebben felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt.

A csersavban gazdag VARGA Lábápoló Spray elsősorban nem magát a szagot tünteti el, hanem annak kiváltó okát célozza meg és iktatja ki az életünkből. A lábspray a gyógynövényes kivonatok gazdag palettáját sorakoztatja fel, amelyek a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásuknak hála, a baktériumok elszaporodását is ellehetetlenítik.

A pajzsmirigy hajhullás okozója?

A pajzsmirigy hajhullás kapcsolata már régóta foglalkoztatja a téma szakértőit. Mára már bebizonyosodott, az említett hormonális problémának igenis nagy hatása van a fejbőr vérkeringésére, illetve a hajhagymák tápanyagellátásának minőségére is.

A drasztikus hajveszteségre a nők és a férfiak is egyaránt pánikkal reagálnak – azt látni ugyanis, hogy az egykor dús, egészséges hajkoronánk egyik napról a másikra döbbenetesen negatív változáson megy keresztül, lelkileg nagyon megterhelő.

Míg az öregedéssel járó hajhullást nem lehet megállítani, addig a pajzsmiriggyel kapcsolatos megbetegedések okozta jelenséget vissza lehet fordítani, feltéve, ha nem a vegyszerekkel felpumpált, szintetikus úton előállított készítményeket használjuk a mindennapokban.

Szerencsére a VARGA Herbal a pajzsmirigy okozta hajhullás ellen is kiváló megoldással szolgál, mégpedig a VARGA Hajcseppek formájában.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.