wellness

Néhány éve nagyon népszerűek lettek az olyan nyaralások, amelyek középpontjában a teljes ellazulás, a wellness áll. Hiszen a munkás hétköznapok után nem elég az, ha csak elutazunk valahová, aktívan vagy passzívan ki kell venni ott a részünket a pihenésből, különben ugyanolyan állapotban fogunk visszatérni a mindennapokba, mint ahogy előtte éreztük magunkat.

A férfiak is megérdemlik a kényeztetést!

A wellnessnyaralások, hétvégék alkalmával a legtöbbször a hölgyek veszik igénybe azokat a szerteágazó kezeléseket, masszázsokat, amelyeket egy szálloda felajánl, holott a férfiaknak ugyanúgy szükségük van rá, sőt! Sokszor túl is hajszolják magukat.

Érdemes tehát kipróbálni a Hotel OTP Birkenhof**** wellness-spa részlegének kínálatát a férfiaknak is, annál is inkább, mert egy új, speciálisan az urakat megcélzó kezeléssel bővült a palettájuk.

A Birkenhof Hotel egy alpesi szálloda, és gyönyörű környezetben, az osztrák hegyek között várja a felfrissülésre vágyókat. Itt nem fog unatkozni senki, függetlenül attól, hogy kint a szabadban szeretné az idejét eltölteni vagy inkább a szálloda falain belül, pl. a fürdőkomplexumban úszkálna.

A hotel megannyi programot és kikapcsolódási lehetőséget kínál az aktív és a passzív sportok szerelmeseinek is, így bőven van választási lehetőség nemtől és kortól függetlenül is.

A speciális Thalgo MEN kezelés

Végre a férfiak is kényeztethetik bőrüket ezzel a csodás anti-aging arcpakolással. A kezelés a mikroalga- és Omega-3 zsírsav tartalma miatt hidratálja és ellenállóbbá teszi a bőrt. Az arcpakolás ideje mindössze 50 perc, így azok is bátran kipróbálhatják, akik egyébként nem bírják a hosszan tartó egy helyben való ülést vagy fekvést.

A Bad Kleinkirchheimban megtalálható szállodába is elvitte már termékeit a francia Thalgo cég, hogy még változatosabbá tegyék a kozmetikumok kínálatát. A cég már több évtizedes múlttal rendelkezik és világszerte híres arról a ténykedéséről, hogy szinte elsőként egészítette ki termékeit algával és más tengeri kivonatokkal.

A kevesebb, mint egy órán át tartó kezelés során először egy arctisztítás, majd az ápoló arcmaszk felvitele történik. Ezt követően jöhet a lazító relaxáció, és a kezelés a kényeztető masszázzsal zárul. Ezzel a komplex eljárással a Thalgo cég garantálja, hogy a férfiak arcbőre is új erőre kap, frissebbé és energetizálttá válik.

A hölgyeket is meglepik egy újdonsággal

Természetesen a hölgyek sem maradnak ki a jóból. A Thalgo gyártó cég őket is meglepi egy újdonsággal, a Thalgo Frigi hűsítő kezeléssel. Ez a kényeztető eljárás jót tesz a narancsbőrnek és a mindennapi munkában megfáradt lábaknak. Akár fizikai munkát végez valaki, akár naphosszat ül a számítógép előtt, egyik sem tesz jót a végtagoknak. A Thalgo Frigi kényeztetés során a kezek is részesülnek egy különleges ápolásban.

Az eljárás alatt először egy különleges algás-kámforos-mentolos hideg tekercselés történik, melynek hatására feszesebbé válnak a kötőszövetek és csökken a cellulitisz. A kezelés egy hidratáló masszázzsal zárul.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.