bőrönd

Sokat nyaralsz? Gyakran jársz üzleti útra, amihez mindenképpen szükséged lenne egy praktikus táskára vagy bőröndre? Az ideális poggyász lehetőleg könnyű, könnyen tisztítható, jól bírja a strapát.

Ebben a cikkben ötleteket adunk arra, hogyan találj magadnak masszív, kerekeken guruló bőröndöt, amely megóvja a holmijaidat a buszon, vonaton, repülőn egyaránt. A Borgo.hu praktikus bőröndjei azonban lehetőséget adnak arra, hogy ez többé ne fordulhasson elő.

Így válassz bőröndöt!

Biztos, hogy már Te is megbántad legalább egyszer, hogy nem megfelelő bőröndöt vittél magaddal az utazás során. Elfelejtheted a törött fogantyút, a letört kerekeket, hiszen ezek jól bírják a gyakori használatot. Egy jó bőrönd ugyanis a sikeres és stresszmentes utazás titka, legyen szó nyaralásról vagy egy üzleti útról egyaránt.

Nem érdemes spórolni rajta, hiszen minél többet vagy úton, annál jobban szükséged lesz egy tartós változatra, amelyben nem sérülnek a dolgaid. Az egyik fontos szempont a bőrönd mérete, amely legfőképpen attól függ, hogy hova és mennyi időre mész.

Ha kétnapos látogatást teszel egy városban, megbeszélésre repülsz el Londonba, akkor a legjobb egy kézipoggyász jellegű megoldás, amit nyugodtan fel tudsz vinni magaddal a gépre. A legtöbb légitársaságnál ez 55x40x23 cm-t jelent, azonban nem árt biztosra menni és lemérni azt utazás előtt.

Miből készüljön a bőrönd?

Manapság már igen sokféle változatban találhatsz magadnak táskát és bőröndöt. Az ABS-től kezdve a polipropilénen át egészen a szövetből gyártott darabokig, szinte mindenből gyártanak már nagyobb méretűeket. A márkák általában ügyelnek arra, hogy könnyű, vízálló és egyszerűen tisztítható legyen, hiszen ez a három igen fontos szempont lehet a választás során.

Már csak az a kérdés, hogy melyik az, ami a legkevésbé sérül a nyomás alatt, hiszen tudniillik, a reptéren nem igazán ügyelnek ezek biztonságára. A válasz egyszerű, hiszen egy megbízható gyártó bármely modellje jól bírja majd a strapát.

A súly és a fogantyú kérdése

Amit még mindenképpen vegyél figyelembe, az a táska súlya, illetve annak hordozhatósága. Ezt a kettőt sokan elfelejtik, pedig minél nehezebb egy bőrönd, annál kevesebb dolog fér majd bele a súlykorlátba. Egy könnyebb csomagot ráadásul jóval egyszerűbben szállíthatsz, amiért a hátad és a kezed is hálás lesz majd.

Ehhez viszont olyan fogantyúra lesz szükséged, amit mindig elérsz, megbízol benne annyira, hogy tudod, nem fog eltörni a bőrönd súlya alatt. Emellett nem mindegy, hogy milyen a kialakítása, hiszen sokszor igen hosszú ideig kell cipelni a dolgokat.

Ilyenkor pedig nagyon kellemetlen lehet egy kényelmetlen fogó. Ne feledd, mások hibáiból mindig lehet tanulni, így bőrönd vásárlása előtt mindig ellenőrizd a tartósságot és a szilárdságot. Győződj meg arról, hogy elég merev-e az adott darab, hogy könnyen ki tudod-e húzni azt a bőröndből.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.