telefon
Ezzel pedig a környezetet sem terheljük túl.

Ahogy a környezeti hatások is befolyásolják a mobiltelefonunk állapotát, úgy hatunk mi is vissza a természetre a döntéseink révén. A megfontoltság és előrelátás manapság aranyat ér, de nem csak számunkra, hanem a jövőnk számára is.

Amikor egy olyan eszközről van szó, amilyen a mobiltelefon, ami manapság lényegében a testünk meghosszabbításaként funkcionál sok esetben, nem mindegy, hogy milyen mértékben gondoskodunk a védelméről.

Habár a technológia óriásléptekkel való fejlődése lehetővé teszi, a társadalmi szokások pedig megkívánják a folyamatos modernizációt, készülékcserét, érdemes átgondolnunk, hogy amikor megtaláljuk a számunkra megfelelő telefont, miért is váltanánk le?

Ez többnyire nagyon költséges hobbi, hiszen egy jó telefon ma már komoly befektetésnek minősül. Az iGlass.hu termékeinek köszönhetően viszont nem kell havonta lecserélni a védőfóliákat a készülékeken, de a védelmüknek köszönhetően maguk a telefonok is hosszabb ideig ellenállnak a környezeti hatásoknak, mint egy megfelelő tok, illetve tükörfólia nélkül.

A karcolások, sérülések komoly esztétikai hibának minősülnek, amik hajlamossá tehetnek arra bennünket is, hogy a csere mellett döntsünk. Éppen ezért akkor is tervezzünk előre, amikor még nem történt meg a baj, hiszen az általában akkor érkezik, amikor a legkevésbé sem számítunk rá.

Ha viszont egy gyorsan és egyszerűen illeszthető, gyakorlatilag láthatatlan biztonsági fólia mellett tesszük le a voksunkat, illetve egy hasonlóan stílusos, de legalább ennyire praktikus telefontok mellett, akkor azzal rengeteg kellemetlenségtől, illetve későbbi szervizköltségtől kíméljük meg magunkat, arról nem is szólva, hogy nem kell eközben kiadnunk a telefont a kezünkből sem, amíg azon az esetleges javításokat végrehajtják.

A tudatos vásárlás ma már tehát a jövőnk egyik alapfeltétele, így amikor egy úgy döntünk, hogy egy  olyan modern telefonra van szükségünk, aminek az ára a hazai átlagfizetéseknél magasabb, akkor ne feledkezzünk meg a tudatosság következő szintéről, a telefon védelméről sem.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.