szakiweb alkalmazás

Amikor szakembert szeretnénk keresni egy adott feladatra, akkor nagyon fontos, hogy megbízható helyről próbáljunk meg találni. Mi az oka annak, hogy nagyon sokan az interneten keresnek – és miért remek ötlet egy olyan honlapot használni, mint a SzakiWeb szakember kereső alkalmazás? Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat!

Országosan lehet építőipari szakit találni náluk

Az egész országban lehet szakembert keresni építőipari témában. Milyen munkára lenne szükséged? Felújítás, festés, vakolás, netán egy jó statikus, aki méretezi a megfelelő tartószerkezeteket? Mindegyik megtalálható adatbázisukban, ráadásul ellenőrzött szakemberek közül válogathatsz, kereshetsz.

A regisztráció teljesen ingyenes

A honlapon teljesen ingyenes a regisztráció. Ennek köszönhetően nem kell fizetni, amennyiben szakiként szeretnénk munkát keresni. Csak meg kell adni az adatainkat, és már látszódni is fogunk a megfelelő listákban, egy rövidebb ellenőrzési idő elteltével.

Keresőknek sem kell fizetni

A keresőknek sem kell fizetniük. Nekik még prémium csomagjuk sincs – nincs más teendő, minthogy kikeressük az adatbázisból azt a szakembert, aki a legszimpatikusabb számunkra az adatlapja alapján. Érdemes egyszerre többet is megnyitni, hogy láthassuk a felhozatalt, és össze tudjuk hasonlítani a szakikat a leírásaik alapján.

Szinte bármely városból lehet keresni

Csaknem bármely városból lehet keresni. Szinte az összes magyar település megtalálható a listájukban, ennek köszönhetően teljesen mindegy, hogy hol laksz, vagy hogy hol szolgáltatsz szolgáltatási értéket – mindig fogsz tudni találni valakit, aki a segítségedre siet majd, és mindig fogsz tudni klienseket is szerezni az adott régióban.

A honlap ráadásul mobilon is rendkívül jól használható

A weboldal mobilos nézete is teljesen kompatibilis. Rendkívül könnyedén és jól használható, a kattintás is ergonómikus, a felület teljesen kiismerhető, nincsenek felmerülő kérdések annak használata közben. Ennek köszönhetően számtalan felhasználó visszajelzése alapján nagyon könnyű használni azt, és annak technikai kialakítását.

Még külföldön is kevés hasonló weboldal van

Még a külföldi piacon is rendkívül kevés hasonló honlappal, weboldallal lehet találkozni. Ennek oka, hogy nem mindegyik van ennyire ergonómikusan elkészítve, és jellemzően kevés vállalkozó vette arra a fáradtságot, hogy az összes építőipari szakmát és várost összegyűjtse egy helyre. Ennek köszönhetően még nemzetközi szinten is kiemelkedő a honlap kinézete és szerkezete.

Kép forrása: Pxhere.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.