riasztórendszer kiépítése

A riasztórendszer kiépítése akár többmilliós kártól is megvédhet. Sajnos nem titok, hogy a közbiztonság minősége, annak hatékonysága egyre inkább romlik.

A károkozók, betörők nem „csupán” a céges objektumokra fókuszálnak, de a busás haszon reményében még az akár elismerten jó hírnévvel rendelkező környékek családi házait is megcélozzák.

A személy- és vagyonvédelem tehát tipikusan az a kategória, amit nem csak vállalkozóként, cégtulajdonosként, de magánemberként sem bagatellizálhatunk el.

Vagyonvédelmi rendszer kiépítése – a részletekben rejlik a siker

Ha a riasztórendszer kiépítése kerül terítékre, fontos górcső alá venni a kifogástalan minőséget. Azok a rendszerek, amelyeknek a telepítése nem szakszerűen történt, illetve MABISZ minősítéssel sem rendelkeznek, nem fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

Abban az esetben, ha végleg eldöntöttük, a családunk biztonságáról, az értékeink védelméről mi magunk akarunk gondoskodni, nem elégedhetünk meg középkategóriás megoldásokkal.

Riasztórendszer kiépítése – ha biztosra akarunk menni, forduljunk az Alarmdirect-hez

Az Alarmdirect profi csapata által nyújtott szolgáltatás garantálja az elégedettségünket, legyen szó a megbízhatóan működő biztonságtechnikai eszközök gazdag műszaki tartalmáról, a baráti beszerzési és telepítési munkadíjakról és a minden igényt kielégítő, folyamatos segítséget kínáló ügyfélszolgálatról.

A kiváló renoméval bíró gárda kizárólag prémiumszínvonalú riasztórendszer kiépítésével foglalkozik, amelyek mindegyike rendelkezik a már említett MABISZ minősítéssel is.

Riasztórendszer kiépítése – milyen lehetőségeink vannak?

Az Alarmdirect a több mint 15 éves fennállása óta kizárólag elismert és megbízható biztonságtechnikai eszközökhöz adta a nevét. A szakmai tapasztalat és elhivatottság, ami a csapatot jellemzi, példátlan hazánkban.

A márkák, amelyek az Alarmdirect színes palettáján képviseltetik magukat, híresen közkedveltek nemzetközi szinten is. Tökéletes példa erre a kanadai gyártmányú PARADOX vagy DSCberendezések, az angol PYRONIX MATRIX vagy a Csehországból származó, kitűnő ár/érték arányú JABLOTRON rendszerek.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.