cipő

A férfiak számára a cipő kényes téma, vagy azért, mert nem fordítanak rá kellő figyelmet, vagy azért, mert túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Ez utóbbi inkább a jobb verzió, hiszen így legalább stílusosak, divatosak, és nem utolsósorban kényelmes cipőben járnak.

Ebbe az is beletartozik, hogy az időjárás és a környezet változásait is figyelembe veszik. Például nem vesznek fel túrabakancsot a városban, vagy nem mennek alkalmi cipőben a strandra. Ezek szélsőséges példák, de nagyon sok bakit el lehet követni a cipőválasztás terén.

Egyik legfontosabb kérdés az évszak, amit figyelembe kell venni, hiszen a kényelmet is jelenti a megfelelő vastagságú és kialakítású lábbeli, de egészségügyi szempontjai is vannak. A VIBA cipő webáruház férfi vászoncipőket is kínál, amelyek ideálisak nyáron, amikor kell a szellőzés a lábaknak. A továbbiakban áttekintjük, hogy milyen lábbeliket célszerű a férfiaknak nyáron hordani.

A bőrgomba nagyon kellemetlen

Sajnos még mindig akadnak férfiak, akik nem figyelnek a körülményekre, és ugyanazt a lábbelit veszik fel télen, mint a meleg hónapokban. A láb és a bőr egészsége szenved csorbát emiatt, mert nem alkalmazkodik a cipő anyaga az aktuális viszonyokhoz.

Ha túlságosan melege van a lábfejnek a lábbeli vastagsága és kialakítása miatt, akkor elkezd izzadni. Ez gombásodáshoz vezet, ami nem éppen kellemes szagokat áraszt, és olyan nehéz tőle megszabadulni, hogy sokaknak nem is sikerül.

Ha már egyszer elkezdődött a folyamat, könnyen vissza is térhet a gyógyulás után is. Szóval érdemes körültekintőnek lenni a cipők kiválasztását illetően a férfiaknak is, hogy ne érjék őket ilyen kellemetlenségek.

Mit hordjanak nyáron a férfiak?

A vászoncipő jó megoldás egy lezserebb öltözethez, akár fűzős, akár fűző nélküli változatban. Szabadidős programokhoz, könnyed sétákhoz vagy munkahelyre is ideális lehet. Az átmeneti időszakokban is tökéletes, amennyiben nem esik az eső.

A sportos férfi szandálok kisebb kirándulásokhoz, sétákhoz is alkalmasak. Ezeket azonban érdemes kerülni a munkahelyen, vagy ahol elegánsabb megjelenés szükséges. Ám vannak olyan bőr szandálcipők, amelyek kimondottan helytállóak egy üzleti találkozón, mert formális öltözettel is kombinálhatók.

A lazább öltözet kedvelői akár papucsban is járhatnak a kánikulában, de nem mindegy, milyenben. A strandpapucsot érdemes meghagyni a fürdőzéshez, az otthoniakat a lakás falai közt célszerű használni, ám léteznek természetes anyagokból készült utcai viseletek is. Ezek kitűnően szellőznek és kényelmesek, úgyhogy nem fog ki az urakon a nagy meleg sem, ha ilyet viselnek.

Stílusosan és elegánsan

Akik nem szeretnek a cipőfűzővel bajlódni, de lezserek és vagányak, bátran felvehetnek egy kényelmes mokaszint. Ez egy sportosan elegáns típus, ami kitűnően mutat vászonnadrággal vagy farmerrel is.

A sneakerek közül a vékonyabbak alkalmasak a hűvösebb nyári napokon, amelyek között van sportosabb és elegánsabb is. Kötött megjelenést követelő rendezvényeken pedig mindenképpen a bőr alkalmi cipő lesz az ideális még nyáron is.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.