bőrápolás

A bőröregedés egy természetes velejárója az életünknek, melynek apróbb változásai már a húszas éveink vége felé megkezdődnek. Fontos, hogy mindig az adott kornak megfelelő, valamint a változásokkal összhangban lévő szépségápolási rutint alkalmazzunk.

Természetes bőrápolás életünk minden szakaszában

Az arcápolási rutin lépései a gondos arctisztítás, a tonizálás, illetve a nappali és éjszakai hidratáló kozmetikumok alkalmazása. Mindezek napi szintű beiktatása elengedhetetlen. Kifejezetten, érzékeny, vízhiányos bőrtípus esetén javasolt például a Bio kökény arctej és a Bio rózsa tonik, melyeket elérhetjük a BIOLA Webshop arctisztítás termékköréből!

Ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk a heti rendszerességgel történő bőrradírozásról sem, illetve a kritikus szemkörnyék speciális ápolásáról. Köztudott, hogy ezen a területen a legvékonyabb és egyben a legsebezhetőbb is a bőr, így kiemelt figyelmet kell fordítani rá.

Egy másik teendőnk is akad a szépségápolási rutinunk kiegészítéseként, méghozzá a megfelelő fényvédelem biztosítása az arcon, a nyakon és a dekoltázson egyaránt. A káros UV-sugárzás szerepe jelentős ebben a folyamatban, ezért lényeges kiemelten óvni bőrünket az év minden napján. Ehhez a Naturissimo Alaria nyak- és dekoltázsápolója látványos segítséget ad.

A ragyogóbb, élettel telibb arcbőrért érdemes időszakosan tápláló arcmaszkokat is használni. A húszas években még nem indokolt a ránctalanítók alkalmazása, a szem körüli szakaszra is elegendő egy géles balzsam, mely kellő mértékű hidratációt biztosít. Harmincöt éves kor felett már célszerű a kritikus helyeken szérumokat is alkalmazni.

Mit értünk természetes bőröregedés alatt?

A kötőszövetben található kollagén és elasztin létfontosságú fehérjék, ugyanis szerepet játszanak a rugalmas, feszes bőrállapot fenntartásában. A kollagén szerkezeti fehérje, amely az irharéteg kétharmadában fellelhető.

Míg az elasztin a kötőszövet rugalmas rostjait építi fel, közreműködik a szövetek rugalmasságában, hajlékonyságában, ugyanakkor a nyújthatóságot is biztosítja. A fiatalos külső leglényegesebb szereplői, melyek termelődése sajnos már a húszas években csökkenni kezd. Azonban a külsőben ez a mérséklődés még nem nyilvánul meg.

Az ideális szépségápolási rutin beemelése a mindennapokba viszont ebben az életkorban is létfontosságú. A hatékony megelőzés döntő a finom ráncok, szarkalábak későbbi megjelenésében. A bőröregedés természetes folyamat, de aktívan tehetünk a késleltetése ellen.

Arcápolás a gyógynövények erejével

A Bio kökény arctej gyengéden tisztít, mellyel a sminklemosást is megoldhatjuk. Egyúttal ápolhatjuk, táplálhatjuk bőrünket. Bíbor kasvirág, orvosi somkóró, csipkebogyó és kökény kivonatokban gazdag, melyek támogatják a regenerációt.

Egy gyorsan beszívódó szemkörnyékápoló gél a Naturissimo csodabogyós levendulás terméke, mely tápláló hatóanyagokkal, gyógynövény kivonatokkal segít egy üdébb, élettel telibb tekintet megteremtésében.

Válasszuk a természetes gondoskodást, mellyel a legjobbat tesszük arcbőrünkért!

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.