óra

Az óravásárlás nem könnyű dolog, hiszen rengeteg féle márka kínálja termékeit, ezért egyrészt érdemes ismerni, hogy mely brandek az igazán megbízhatóak, másrészről pedig az esztétikumnak is meg kell felelniük.

Lényeges a pontosság, valamint arra is oda kell figyelni, hogy milyen stílusú vekkert keresünk pontosan. Más órára van szükség akkor, ha egy elegáns eseményre vagy hivatalos, és másra, ha sportolni mész vagy egy baráti vacsorára.

Cikkünkben egy olyan márkát mutatunk be, melyre a remek minőség mellett az alacsony ár a jellemző, és ha még nem találkoztál ezekkel az órákkal, akkor azon is meg fogsz lepődni, hogy melyik családba tartoznak.

Íme a Lorus!

A Lorust 1982-ben mutatták be először New Yorkban, egy sajtótájékoztató keretében. A márka megalkotója és tulajdonosa pedig nem más, mint maga a Seiko. A Seikóról mindenki tudja, hogy egy minőségi márka, igazi nagyágyú.

Akkor mégis miért volt szüksége arra, hogy bevezessen a piacra egy új márkát? Ennek az oka az, hogy a Seiko azt szerette volna, hogy a kiváló minőségű órák azokhoz is eljussanak, akik nem tudnak megfizetni egy Seikót.

A másik ok pedig az volt, hogy bár a Seiko is nagyon sokféle modellel rendelkezik, mégis szeretett volna egy friss, fiatalos modellcsaládot létrehozni, és a Lorus pontosan ezt a célt testesítette meg. A Lorusokat ugyanazokban a gyárakban készítik, ahol az anyamárka vekkereit, és az alkatrészek is ugyanolyan magas minőségűek.

Miért volt ez egy kiváló döntés?

A Seiko egy olyan óramárka, ami rendkívül széles árkategóriában kínálja termékeit. Talán nincs is ilyen érdekes brand, ami ekkora árkülönbséggel dolgozna, hiszen egy drágább kollekciójába tartozó modell ára többszöröse lehet egy alapmodellének.

Már ebből is látható, hogy a cég a luxusréteg kiszolgálása mellett tudatosan törekszik a kisebb vásárlási potenciállal rendelkező vásárlók igényeinek kielégítésére is.

Azonban tudni kell, hogy az olcsóbb Seikók sem a divatórák árában vannak, így még mindig maradnak olyan emberek, akiknek le kell mondaniuk a Seiko-érzésről. Ezt a rést próbálják megtalálni a Lorussal, ezáltal pedig azok a vásárlók is egy kifogástalan időmérőhöz jutnak, akik nem engedhetnek meg maguknak egy drágább modellt.

Mi jellemzi a Lorust?

Ez a fiatal márka minőségi, divatos megjelenésű vekkereket kínál, melyekbe ugyanúgy beletették a legmodernebb technológiákat, mint a Seikókba. Az áruk azonban sokkal kedvezőbb, ezáltal olyan ár-érték arányt tudtak elérni, ami kiválónak mondható.

Megtalálható bennük a stopper, a két kijelzős változat, az ébresztő és ami még további előny, hogy minden évben több száz új modellt terveznek, amiket a legújabb divattrendek ihlettek.

Ha megtetszett a márka története, és szereted a kiváló minőségű időmérőket, akkor mindenképpen keresd ezeket a modelleket. Férfi és női órákat is nagy számban találhatsz, amelyek napelemes, kvarc, illetve automata szerkezettel is elérhetők.

A külső szempontjából itt is vannak különböző kollekciók: elegáns, klasszikus, sportos, divatos és gyerekeknek készült változatot is vásárolhatsz.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.