ajándékok

Minden bizonnyal te magad is fel tudsz idézni jó sok olyan alkalmat, amikor szó szerint elsírtad magad, annyira kacagtál. Ezek a pillanatok jó sokáig velünk maradnak, emlékezetesek lesznek, és jó rájuk visszagondolni.

Így talán nem botorság azt tanácsolni, hogy úgy ajándékozzunk, olyan ajándékot válasszunk, amely hasonló reakciót vált ki az ünnepeltből. Így nem csupán az ajándéktárgyak maradnak meg, hanem az átadás pillanatai is, amikor az ajándékozottból kirobban a nevetés.

Ki mondta, hogy csak komolykodni lehet?

Persze megvan annak is a helye és az ideje, amikor romantikus ajándékok vásárlása mellett döntesz, sőt akár a hagyományosabb, visszafogottabb ajándékok is megállják a helyüket bizonyos helyzetekben. Ugyanakkor azt sem árt fejben tartani, hogy nem feltétlenül kötelező komolykodni.

A legtöbb ember alapvető célja úgyis az, hogy ajándékával a meghatottság és az ünnepélyesség érzetét keltse. Hogy megmutassa, ő igenis törődik az ünnepelt boldogságával.

Azonban nem csupán ilyen módon lehet ezt megtenni, hiszen a sok megható pillanat és elérzékenyülés közben jó, ha akad olyan momentum is, amikor az ünnepelt úgymond fellélegezhet. Vagyis nem csupán érzelmi “terheket” rakunk rá, hanem hagyjuk egy kicsit örömködni, felszabadulni is. Elvégre mégiscsak az ő ünnepén veszünk részt.

Erre a célra tökéletesen alkalmasak az ajandek-otletek.hu kínálatában kapható vicces ajándékok közül bármelyik.

Csínján a határokkal!

Mindenképpen érdemes ismerni az ünnepelt határait. Vannak, akik az egészen vad humort is imádják, míg mások inkább korlátozottabban szeretnek vicceskedni. Így aztán rajtad áll, hogy felmérd, az ajándékozott fél melyik kategóriába is esik.

Ha közeli a kapcsolat, sok vicces pillanatot átéltetek már együtt, és tudod, hogy vevő minden marhaságra, akkor bátran nyúlj mélyre a humorzsákba! Ha viszont kicsit távolabbi vagy formálisabb kapcsolatról beszélünk, akkor nem a te reszortod kicsalni az örömkönnyeket. Hagyd meg ezt a feladatot annak, aki sokkal jobban ismeri az illetőt!

Persze lehetnek fokozatok is, így akár még a főnököd is kaphat egy vicces felirattal ellátott bögrét, ahol inkább semlegesebb szöveg legyen, mintsem valami szexuális vagy alkoholos célzás.

Ez utóbbi viszont a gyerekkori barátodnál tökéletesen bejöhet, hiszen vele olyan közeli és őszinte kapcsolatban vagy, amibe kényelmesen belefér, hogy a Kámaszútra kaparós bakancslistáját megkapja azzal a címszóval, hogy még talán ötven felett is hasznát veszi.

Légy te a hangulatfelelős!

Ha tehát adott a kapcsolat közted és az ünnepelt között, és abba belefér a humor, akkor semmiképpen se válaszd a komoly utat! Lesznek bőven elegen, akik nagy szavakkal, magasztos ajándékokkal állnak elő.

Légy te a kivétel, és mutasd meg, hogy humorral még a legszebb pillanatok fénye is tovább emelhető. Nevetni mindig jó, ha pedig mindezt sírva tesszük meg akkor, amikor mindenki minket ünnepel, az csak még emlékezetesebbé teszi a napot!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.