papírtáska

Napjaink egyik legfontosabb törekvése a környezettudatosság, amely az élet minden területén tartogat feladatot számunkra. Nincs ez másképp a csomagolóanyagok terén sem, ahol gyakorlatilag ma már minden terméknek megtalálhatjuk a környezetbarát alternatíváját.

Tudjuk, hogy a csomagolóanyag egy kihagyhatatlan termékcsoport, igen sok fogy belőle, ezért ha ökomegoldásokat választunk, akkor sokat tehetünk a fenntarthatóságért és a környezetvédelemért.

A termékek elcsomagolása

A hagyományos műanyag szatyrok kiváló helyettesítője az indepack.hu oldalán is megvásárolható papírtáska, amely ráadásul erős és divatos is. Régen sokan vonakodtak használni, arra gondoltak, hogy könnyen kiszakad és a beletett holmik kiesnek belőle.

Szerencsére ez a gondolkodás már a múlté, hiszen a mai korszerű gyártástechnológia következtében ezek a táskák strapabíróak mind az anyaguk, mind pedig a fülmegoldásuk tekintetében. Így tehát nyugodtan tehetsz bele bármit vagy ajánlhatod a vásárlóid számára, biztos, hogy nem fogsz bennük csalódni.

Szatyrot tehát mindenképpen kell használni, akár vendéglátóhelyről beszélünk, akár más üzletről. A megrendelt és eldobozolt ételtől kezdve a megvásárolt termékek elcsomagolásáig, széles körben felhasználható a papírtáska, hiszen többféle méretben is elérhető.

A papír előnyei

A papír egy nagyon régi alapanyag, a természetből származik, majd a természetbe visszakerülve sem okoz környezeti terhelést. Az is lényeges, hogy szelektíven gyűjthető, erre a kék színű szelektív hulladékgyűjtő tartályok szolgálnak. A szelektív gyűjtést követően a papír újrahasznosítható, ezáltal újra visszakerül a körforgásba.

A papírtáskák ráadásul nagyon trendi megjelenésűek, a barna/kraft színük és a megerősített fülük, valamint az erős, ragasztott talp biztonságossá és többször használhatóvá teszi őket.

A logózásról sem érdemes elfelejtkezni!

A natúr színű papírtáska remekül alkalmas arra, hogy elhelyezésre kerüljön rajta a cég logója vagy más információk, ezért ezt a lehetőséget nem érdemes kihagyni akkor, amikor megrendeljük ezeket a táskákat. A táskán található logó azért is lényeges, mert ha a vásárló újra felhasználja, akkor a cég hírét is továbbviszi.

Mivel ezek a táskák sokféle területen használhatóak, például rendezvényeken, konferenciákon, tehető bele céges ajándék, prospektus, termékminta, szórólap, ezért a külső felülete is tetszőlegesen megnyomható.

A papírtáskák típusai

A szalagfüles papírtáskák elsősorban vásárláskor, csomagolási megoldáskor használhatók, ezeket barna és fehér színben kínálják, míg a sodrottfüles italtáskák, italok ajándék csomagolására tökéletesek. A megvásárlás során figyelni kell a magasságot, a szélességet és a talp szélességét is. Az italos tasakok tekintetében pedig általában többféle szín is rendelkezésre áll.

Ma már nyugodt szívvel dönthetünk a papír alapanyagból készült különböző termékek mellett, mivel erősek, korszerűek, ráadásul környezetbarát megoldást tesznek lehetővé.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.