faház építése

Amikor kerti faház választásra kerül a sor, érdemes olyan faházat választani, ami minőségi, és amit akár mi magunk is felépíthetünk, így megspórolhatjuk a szakember költségét.

Amikor keresgélünk, akkor nemcsak a barkácsáruházak kínálatát, érdemes végig böngészni, hanem az online lehetőségeket is, illetve azokat a cégeket, melyek kifejezetten kerti faház értékesítéssel foglalkozni.

Ilyen cég a Fahazepito.hu is, amelynek weboldalán részletes leírást kapunk a termékekről, és kiválaszthatjuk, hogy milyennek is álmodtuk meg új kerti tárolónkat.

A cég segítséget nyújt abban, hogy minden szempontot figyelembe vegyünk, amire elsőre nem is gondolunk, kiválaszthatjuk, hogy milyen méretben szeretnénk a szerszámtárolónkat, legyen-e rajta ablak, telt fa vagy üveg ajtót szeretnénk, illetve hogy milyen zárat képzetünk el rá.

Ha minden kérdésre tudjuk a választ, akkor csak ikszelünk kell, az árakat pedig pontosan látjuk, így ha valami nem fér bele a költségvetésbe, kereshetünk olcsóbb megoldást. Az sem számít, hogy az ország mely pontján élünk, mert országos kiszállítással dolgoznak.

Milyen kerti faházakat találunk az oldal kínálatában?

A Fahazepito.hu alapvetően két terméket kínál, melyeket személyre, a saját igényeinkre szabhatunk. Választhatunk lapos tetős faházat, oldaltetővel vagy oldaltető nélkül.

Nincs más dolgunk, mint eldönteni, hogy oldaltetős kivitelű házat szeretnénk van sem, ezután pedig a termék oldalán személyre szabhatjuk, hogy milyen is legyen.

Kiválaszthatjuk a méretet, oldaltetős kivitel esetén az oldaltető méretét is. Emellett azonban a már felsorolt tényezők kiválasztásával tudjuk megtalálni azt a megoldást, ami megfelel az igényeinknek.

Ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen így valóban azt kapjuk, amit szeretnénk, és nem kell többféle méretet, fajtát és típust végignéznünk ahhoz, hogy választani tudjunk.

A Fahazepito.hu oldalon még a kertiház színét is kiválaszthatjuk, így nem kell később a felület kezelés miatt sem aggódunk. Persze az is lényeges kérdés, hogy milyen áron tudjuk megvásárolni a kiszemelt faházat.

Mennyibe kerül egy kerti faház?

faház építése

Kép forrása: Fahazepito.hu

A kerti faház ára számos tényezőtől függ. Lapostetős faházat már 380.000 Ft bruttó ártól már vásárolhatunk, az oldaltetős kivitel természetesen drágább, emellett azonban számos tényező módosíthatja az árakat. Egyrészt a méretet kell legelőször kiválasztanunk, mert a fenti ár egy 3×2 méteres faházra vonatkozik.

A minél nagyobb a méret, annál drágább a faház. Az oldaltető kérdése is érdekes. Ha ezt a kivitelt választjuk, akkor az alapár 443.000 Ft, amihez 2 méteres oldaltető tartozik, amennyiben nagyobb méretet szeretnénk az oldaltető estében is, akkor az ár természetesen módosul.

A faanyag vastagságáról is dönthetünk, az oldal erre háromféle lehetőséget kínál erre nekünk. Emellett a tető színét is kiválaszthatjuk, ahogyan azt is, hogy szeretnénk-e rá fóliát vagy sem.

Ablak is kerülhet a kerti faházra vagy üvegezett ajtó, ha pedig nagyobb védelmet szeretnénk biztosítani a bent tárolt értékeknek, esetleg vegyszereknek, akkor kulcsra zárható kivitelben is kérhetjük.

Bár a kerti tárolót a Fahazepito.hu is natúr fa alapanyaggal küldi, ha szeretnénk lazúrt is választhatunk, ami szintén benne lesz a csomagban.

Mennyibe kerül a faház kiszállítása?

Mindegy, hol lakunk az országban, ugyanis hazai szállítást vállalnak. Természetesen személyes átvételre is van lehetőség Pest megyében Nagytarcsán, és ha Budapestre, illetve Pest megyén belül kérjük a szállítást, akár ingyenes is lehet.

Ez természetesen attól függ, hova kérjük a csomagot. Minden más esetben a szállításnak költsége van, mely megyénként eltérő lehet. Érdekes kérdés persze, hogy nem járunk-e jobban, ha a lakóhelyünk közelébe vásárolunk, hiszen így megússzuk a postaköltséget.

A legtöbb esetben a kerti ház ugyan lapra szerelt csomagként kerül értékesítésre, a csomag sokszor így sem kicsi, így nem biztos, hogy befér egy személyautóba.

Emiatt sokszor így is szállítást kell kérnünk, ami a legtöbb esetben nincs ingyen, még akkor sem, ha ugyanabba a városba kérjük, ahol a bolt is van. Emiatt tehát nem biztos, hogy jobban járunk, a szállítás költsége nagyban nem módosítja az árakat.

Mit találunk a csomagban, ha a Fahazepito.hu termékét választjuk?

faház építése

Kép forrása: Fahazepito.hu

Egyrészt, amikor a Fahazepito.hu termékét választjuk, akkor azt vesszük meg, amit szeretnénk, pontosan olyan kivitelben és méretben, amire szükségünk van. Másrészt a csomag sem fog mást tartalmazni, mint amiért fizettünk.

Mindent megtalálunk benne, ami a szereléshez szükséges lesz, minden alapanyagot, szerelvényt, és igény esetén még a lazúrt is, hogy a felületkezelésről is gondoskodhassunk.

A szerszámok listáját is megtaláljuk a honlapon, így előre beszerezhetjük a szükséges eszközöket. Mindössze mérőszalagra, vízmértékre, akkus csavarhúzóra, ütvefúróra és kalapácsra lesz szükségünk, minden mást tartalmaz a csomag.

Részletes képes útmutatót is kapunk a faház építéséhez, így könnyedén elvégezhetjük a munkát magunk is. Érdemes tehát a Fahazepito.hu oldalt is számításba venni, ha kerti faház vásárlásában gondolkodunk.

Képek forrása: Fahazepito.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.