lapszintező

A magas szintű technikai fejlesztések az építőipar területén könnyen tetten érhetők. Valódi forradalmi újításnak bizonyulnak például a lapszintező rendszerek, amiknek a segítségével a csempézés egy egészen új dimenzióba lépett.

A hidegburkolás alapjaiban alakult át, amikor a hagyományosan kisméretű, mázas felszínű, égetett kerámia lapok mellett elkezdték a természetes kőzeteket használni, és tették mindezt széles mérethatáron belül.

A különböző lapszintező termékek célja, hogy kiküszöböljék a fektetés utáni esetleges elmozdulásokat, így a végeredmény egy teljesen sima, egyenletes felület lesz. A szakemberek körében a leginkább elterjedtek az ékes burkolatszintező elemek, de ezek mellett kaphatók további prémium termékek is.

Az ékes lapszintező rendszerek előnyei

A talpakból, ékekből és egy speciális fogóból összeálló lapszintező rendszer gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé. A TLS csakis prémiumminőségű alapanyagokkal dolgozik, aminek eredményeképpen garantált a tartósság.

Bár a talprészek csak egyszer használhatók, de az ékek akár 25 alkalommal is újból bevethetők, így azokat nem kell állandóan pótolni, ezzel csökkentve a költségeket.

Amire viszont fontos figyelni az ékes lapszintező termékeknél, hogy a TLS-PRO nagy és TLS-BASIC kis csempeszintezők méretükben eltérnek egymástól, ezért nem felcserélhetők.

Csavaros lapszintező a gyors munkavégzéshez

Amíg az ékes megoldások a precizitást, addig a csavaros lapszintező termékek a gyorsaságot tudják leginkább fokozni. Ezen elemek talpakból és egy tekerhető fejből állnak össze. Bár inkább tapasztaltabb szakembereknek javasolt a használatuk, mert könnyen túlhúzhatók, azért némi gyakorlással bárki ráérezhet a velük való munkára.

A TLS-HURRICANE és TLS-TORNADO, valamint ezek ECO verziói a kifinomult lapszintező rendszerek remek példái. A szintkülönbségek kiküszöbölésére tervezett eszközök továbbá fugatávtartóként is működnek, így megspórolható velük a hagyományos keresztek használata.

Tehát, ha a cél a hatékonyság fokozása, legyen szó fürdő, konyha csempézésről házilag vagy szakmai szintű burkolásról, akkor a lapszintező jó szolgálatot fog tenni.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.