bútorok

Modern világunkban, ahol rengeteg időt töltünk a négy fal közé bezárva, minden egyes szabadban eltölthető boldog pillanatnak különös jelentősége van. Ha még külön csodás környezetben és hangulatban tudjuk ezt az ajándék időt eltölteni, akkor az maga az álom. Testnek és léleknek is igazi feltöltődést biztosít. Érdemes hát megadni a módját!

Főszerepben a kerti étkezőasztal

A DODO kerti étkezőasztal kínálatában olyan tartós és minőségi darabokat találhatsz, amelyek mellett garantált minden étkezés vagy társas összejövetel sikere. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy mivel rendezed be a külső tereidet. Pont mint a lakásod vagy az irodád esetében, árulkodik rólad minden ide rakott berendezési tárgy.

Azonban a teraszodon vagy az erkélyeden is az étkezőasztalnak kitüntetett, központi szerepe van. Gondosan érdemes hát ügyelned a minőségre ennek a kiválasztása során is. Legyen akármekkora a teraszod mérete, mindenképp törekedj arra, hogy olyan darab kerüljön majd oda, amelyik – szinte szó szerint – jól bírja majd a gyűrődést.

Az sem mellékes, hogy a kiválasztott modell a többi elemmel harmonizál-e látványban és stílusban egyaránt.

A kényelem és a kellemes időtöltés záloga

Azt mondják a hozzáértők, hogy ma már a teraszodra vagy a balkonodra igazából úgy is tekinthetsz, mintha a nappalid kiterjesztése lenne. Egy új tér, ahol remek vacsorákat vagy partikat rendezhetsz, de persze kitűnő helyszínt biztosíthat a nyugodt és meghitt programokhoz is.

Ha tömörfa étkezőasztalt választasz erre a külső helyszínre, azt mindenképp olyan helyre érdemes állítanod, ahol jó védelmet kap az időjárás viszontagságai – szél, eső és napfény – ellen.

Holott ezeket a kültérre szánt darabokat, így a kerti étkezőasztalokat is, általában lakkal vagy páccal kezelik, hogy még ellenállóbbak legyenek, megérdemlik a kiemelt törődést és a folyamatos ápolást. A DODO-nál nagyon szép kerti étkezőasztalokat találsz teakfából, akácfából és gumifából is.

Jól fontold meg, melyiket választod

A rattan kiváló kerti bútor alapanyag, hiszen nagyon jól viseli a kinti megpróbáltatásokat, pont mint a műanyag vagy alumínium társai. Igazán szép és tartós modelleket tudsz már beszerezni ilyenekből és ezek kombinációjából is. Igen hosszú ideig remekül szolgálhatnak majd téged.

Ráadásul általában könnyebbek is, mint a fából készült asztalok, egyszerűbb ide-oda tenni őket. Mellettük sok szép és felejthetetlen órát tölthetsz el a szeretteiddel.

Általában a kerti berendezést sem egy szezonra szoktuk vásárolni, éppen ezért csak a kifogástalan minőségű és a többi elemmel maximálisan harmonizáló étkezőasztalt vásárold meg. Ne siesd el a döntést, csak alapos mérlegelést követően rendelj!

Pont mint a benti berendezési tárgyaid esetében. A DODO weboldalán és bemutatótermében remek ötleteket kaphatsz a kerti étkezőasztal és az azzal harmonizáló kiegészítők kiválasztásához.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.