gőzölős hajvasaló

Az elmúlt évtizedben a szépségápolás során használatos eszközök, hajformázók területén hatalmas fejlődésnek lehettünk tanúi.

A legtöbben eleve keressük a korszerűbb, költséghatékonyabb, ezáltal valamelyest környezetbarátabb opciókat is, így nemcsak az energiafogyasztásunkban lehetünk felelősségteljesek, hanem a hajunk egészségére is nagyobb fókuszt helyezhetünk.

A gőzölős hajvasalók ugyanis kíméletes módon biztosítanak tökéletes végeredményt, mondhatni úgy is, hogy a modern elvárásainkhoz igazodva bőven találhatunk kiváló eszközöket.

Egyenes tincsek vagy laza hullámok? Készítsünk kedvünk szerinti frizurát!

A claudiashop.hu fodrászcikkei és eszközei között gőzölős hajvasalókat is találunk, amelyekkel nemcsak szögegyenes tincseket, hanem laza, tengerparti hullámokat is létrehozhatunk.

Ezen modern készülékeknek hála a tökéletes frizura megalkotása közben a hajszálainkat kellőképpen hidratálhatjuk is, méghozzá a gőz erejével. Így elkerülhető a kiszáradásuk, roncsolódásuk. Egyszerre óvhatjuk tincseinket a kiszáradástól és a magas hőmérséklettől.

Az intenzív hőterhelés helyett a gőz előnyét kihasználva ugyanúgy eredményesek lehetünk, miközben kíméletesebb módon igyekszünk megteremteni az igényes megjelenésünket.

A gőzölős típusok mellett szól, hogy általuk könnyebben formázhatók a rakoncátlanabb tincsek is, gyors és egyszerű alkalmazást kínálnak, ráadásul hajtípusunkhoz mérten beállíthatjuk az optimális hőfokot.

Pofonegyszerű a használata egy ilyen eszköznek, az alkalmazás előtt feltöltjük desztillált vízzel a tartályát, majd a formázás során egyedül arra fontos ügyelnünk, hogy lassan, precízen haladjunk végig a tincseken.

Sokoldalú eszközök a hajformázáshoz

A gőzölős hajegyenesítőkkel többféle stílusú frizurát is létrehozhatunk, csupán a kreativitásunkon múlik a végeredmény. Hódíthatunk laza fürtökkel, szögegyenes tincsekkel, így lényegében egyetlen készülékkel hullámok készítésére és egyenesítésre alkalmas eszközt is kapunk.

A legerősebb érv azonban mellettük, hogy kíméletesek a hajunkhoz, ugyanakkor hatékonyabbak lehetünk, ezáltal kevesebb idő alatt is kifogástalan eredményt hozhatunk létre. A nehezen kezelhető fürtök sem foghatnak ki rajtunk.

Nem probléma, ha gyakran alkalmazzuk, hiszen a gőz általi hidratációnak, valamint a kisebb fokú hőterhelésnek hála minimalizálhatjuk a károsodást, az igénybevételt.

Milyen esetekben ajánlott a gőzölős hajvasaló?

Elsősorban akkor javasolt, ha alapvető számunkra, hogy kíméletes megoldással varázsoljunk gyönyörű frizurát magunknak. Amennyiben naponta szükségünk van hajegyenesítésre, -formázásra, azaz nem szeretnénk megalkudni a vonzó külső tekintetében, de nem is áldoznánk fel hajunk egészségét a szépség oltárán.

Profi szakembereknek és személyes felhasználásra egyaránt javasolt a kíméletes, gőzölős készülék.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.