masszázs

Egy igazán jó, szakember által végzett masszázs nem csak a testünknek tesz jót, de a lelkünket is kényezteti, így nem véletlen, hogy egyre többen választják ezt a fajta kikapcsolódást akkor, ha egy kicsit szeretnének kiszakadni a szürke hétköznapokból. Ha amit keres egy igazán jó masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár.

Ázsiai masszázs Győr szívében

A különböző ázsiai masszázsok messze földön híresek, ám ahhoz, hogy ezeket a finom mozdulatokat élvezhesse, ma már nem kell repülőre ülnie. Hiszen például többek között elérhető a Balinéz masszázs Győr szívében is.

Ez az ősi délkelet-ázsiai módszer egy tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt.

Szintén elérhető nálunk a Shiatsu masszázs is, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Emellett pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.

Terápiás masszázsok

masszázs

A számos terápiás masszázs közül az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás masszázs, amely során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is.

Hasonló hatásokkal bír a meleg  bambuszmasszázs is, amelynek lényege, hogy a feszes izmokat azonnal és fájdalommentesen ellazítja! Ez egy hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére, a fájdalom enyhítésére, a feszes izmok lazítására és a sportteljesítmény javítására.

A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.

Talpmasszázs

Végül, de nem utolsósorban a talpmasszázs sem maradhat ki a sorból, amely a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. Ennek a tudománya pedig 4200 éves múltra tekint vissza.

Vagyis ha úgy érzi, hogy amire szüksége van az éppen egy tökéletes masszázs Győr szívében, akkor  most a legjobb helyen jár.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.