borítékolás

A cégek életében szinte minden nap fel kell adni leveleket. Levelezünk a hivatalokkal, közjegyző szervekkel, ügyfelekkel, vásárlókkal. Bár a kommunikáció egy része online zajlik, a levelezés még mindig nem ment ki a divatból.

A manuális megoldások célravezetőek lehetnek, de már korántsem a leghatékonyabbak. Egy borítékológép hatalmas terhet vehet le a vállunkról. A birtokában ugyanis nagyon gyorsan és kényelmesen végezhetünk a borítékolási feladatainkkal.

A gépi borítékolás csak pár kattintás

Valószínűleg mindannyian adtunk már fel levelet. Először gondosan össze kell tűrni a papírt, majd bele kell tenni egy megfelelő méretű borítékba. Végül meg kell címezni és bélyeget kell ragasztani rá. Ha mindezt munkakörnyezetben tesszük, akkor nyilvántartást is kell írnunk róla. Így könnyen el tudunk számolni róla.

Néhány levélnél ez nem nagy kunszt, nagy mennyiségnél viszont jóformán teljesidős állást kíván. Ha nem akarunk alkalmazni valakit, aki egész nap borítékolja a leveleket, akkor a borítékológép tökéletes megoldást jelent. A készülék segítségével a borítékolás teljesen automatikus. Ez azt jelenti, hogy szinte semmilyen emberi közreműködést nem igényel a folyamat.

Különösen nagy hasznát vehetjük számlakiküldés esetén, amikor havi szinten több száz vagy több ezer levelet kell előkészíteni. A feladat gépiesítésének köszönhetően sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá és pontosabbá válik a munka.

Borítékbontás géppel? Lehetséges!

A leveleket nemcsak borítékolni kell, hanem bontani is. Elvégre nemcsak küldjük őket, hanem kapjuk is. Például, amikor a levelünkre válaszüzenet érkezik. Alapesetben ezt is manuálisan kell elvégezni egy megfelelő élességű célszerszám segítségével. Amennyiben viszont gyorsítani szeretnénk a munkafolyamaton, akkor erre is van lehetőség.

Ugyanúgy, ahogy a borítékolásra, a borítékbontásra is vannak alkalmas készülékek. A használatuk segítségével szinte másodpercek leforgása alatt elvégezhető a feladat. Nem kell bíbelődnünk a borítékok kézi felnyitásával, helyette csak pár gombot kell megnyomnunk.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.