éjszakai arckrém

Miben különbözik az éjszakai arckrém a nappalitól, és miért nem ajánlatos azokat egymással felcserélni? A tapasztalat azt mutatja, még azok a személyek is felteszik e kérdéseket, akik egyébként otthonosan mozognak a szépségápolás világában.

Nos, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Az éjszakai pihenés több szempontból is nagyon fontos az egészségünk szempontjából – amíg mi alszunk, a sejtjeink gyorsabban regenerálódnak.

A minőségi éjszakai arckrém segít abban, hogy ezt a gyors megújuló képességet még hatékonyabban felturbózhassuk. Fő hatóanyagainak köszönhetően tehát nemcsak a mély hidratálásban jeleskedik, de a bőr regeneráló képességét is serkenti.

Az éjszakai arckrémben több olyan összetevő is található, ami leginkább a sminkmentes bőrön fejtheti ki optimálisan a hatását. Az éjszakai krémek sokkal inkább nyugtatnak, mint frissítenek.

Ha az arcápolási rutinunk kialakítása kerül terítékre, semmi esetre sem szabad kihagyni egy minden ízében ideális éjszakai krémet a tervezésből, hiszen ezek a készítmények már rövidtávon is látványos eredményekre képesek.

Niacinamide használata – mit kell tudni erről a fantasztikus hatóanyagról?

A szépségipari készítmények egyik legnagyszerűbb, forradalmian új hatóanyaga, a niacinamide használata is tipikusan az a témakör, amit hasonlóan az előzőhöz, érdemes górcső alá venni. Azt látjuk ugyanis, hogy sokan nincsenek tisztában a szóban forgó hatóanyag pontos tulajdonságaival.

A modern világunkban sajnos a stressz szinte mindennapi vendégünk. A húzós, stresszes életvitel, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel, a rossz szokásaink azonban már rövidtávon megmutatják negatív hatásukat az arcbőrön.

A niacinamide használata pontosan ezeket a kellemetlen tényezőket semlegesíti – megújítja, felfrissíti a lendületét és szépségét vesztett arcbőrt, mélyen hidratál, regenerálja a bőr sérült szerkezetét és az öregedés első jeleinek, a finomráncoknak a kialakulását is kitolja időben.

Bár minden bőrtípus esetén bátran alkalmazható, a zsíros, problémás bőrrel rendelkezők profitálhatnak a leginkább a niacinamide-os kozmetikumokból.

Kép forrása: Shutterstock.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.