szerelem érzése

A szerelem megállapítása sokszor nem olyan egyszerű, mint az elsőre gondolnánk. Sokan könnyen képesek összetéveszteni a baráti gesztust és gondolkodást a szerelemmel – de mégis mennyire igaz az az állítás, hogy az, aki szimplán kedves velünk, már egyből érez is valamit irántunk?

Nehéz lehet a kérdést megállapítani, sokszor még egy párkapcsolati tanácsadónak is feladhatja a leckét ennek megválaszolása.

5 dolog – amit érdemes figyelni a másikon

Megkülönböztetett figyelemmel bírunk a szemében? Ha másokkal is viselkedik szinte pont ugyanígy, akkor nincs okunk feltételezni semmit. Abban az esetben, ha egyedül velünk szemben tanúsít ilyen figyelmet, lehetséges, hogy szerelemről van szó.

Van, hogy elkapjátok egymás pillantását lopva? Előfordul az ilyesmi – de ha már másodjára történik meg, akkor jó eséllyel lehet jelen valamiféle szikra. Ha pedig sokszor, akkor nagyon jó eséllyel alakulófélben van valami.

Sok időt töltötök kettesben? Ha igen, és kifejezetten többet, mint másokkal szoktatok, akkor lehetséges, hogy pontosan erről az érzésről van szó.

Nagyon hasonló gondolkodású emberek vagytok? Amennyiben igen, könnyedén előfordulhat, hogy ez közös hullámhosszra fog emelni titeket.

Valahogy mindig sikerül egymásba botlani? Ez esetben lehetséges, hogy a sors is egymásnak szánt kettőtöket.

Hogyan döntheted el, hogy erről lenne-e szó vagy sem?

Mi a legjobb módja annak, hogy eldöntsd, hogy vajon erről lenne-e szó? Egyszerűen kérdezd meg. Tedd fel a kérdést, hogy te szeretsz-e engem vagy sem. Nem kell állítanod a saját érzéseiddel kapcsolatban semmit, csak kérdezz, és közben figyeld a másik személy reakcióit. Nagyon sokat el fognak árulni ezek, látni fogod, hogy pontosan hogyan és miképp gondolkodik a témáról.

Ha nem arról lenne szó, akkor se csüggedj el

Soha ne csüggedj el. SOHA! Ez alapszabály. Mindig próbálj meg arra gondolni, hogy ez az érzés – amit úgy hívunk, hogy szerelem – csupán egy ember folyamat, és érzés, amely idővel teljesen el fog múlni, és egyáltalán nem is fogsz gondolni a másik személyre. Elég lesz pár hónapot várnod, és teljesen meg fog újulni az érzelemvilágod, meglásd.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.