ékszer

A sokszínűség mindenkor divatos. 2022-ben meg különösen nagy hangsúlyt kapnak az árnyalatok. Erről árulkodnak a tavaszi, nyári kollekciók. De mi a helyzet az ékszerek világában? Vajon mennyiben kaphat-teret helyet ez a fajta sokoldalúság ezen a területen?

Akadnak divatos színválasztások?

De még mennyire, hogy igen! A tökéletes ékszer nemcsak attól kitűnő döntés, hogy aranyból vagy éppen ezüstből készült. Nyilván nagyon nem mellékes ez a részlet sem. Ugyanakkor a végső szín megálmodása legalább ennyire érdekes. Főleg, amióta megjelentek a különböző, színgeneráló variációk.

Az első jelentkező, aki megtörte a sárga arany és az ezüst hatalmát a fehér arany. Sokáig ez az alapanyag hiánycikknek számított, így aztán tényleg az egekben járt az ára. Majd a tendencia szépen-lassan változásnak indult, és ahogy a bekerülési költségek mérséklődtek, úgy jutottak egyre többen hozzá ahhoz a letisztult szépséghez, amit ez az alapanyag képvisel.

Amikor már nem számított luxusnak, akkor az ékszerkészítő mesterek úgy határoztak, hogy összeházasítják a kétféle aranyat egymással. Ekkor születtek meg a sárga és a fehér egyesülésének remekművei. Amik kétségtelenül az elegancia visszavonhatatlan és megkérdőjelezhetetlen hírnökei.

De itt nem állt meg a folyamat. Sőt. Azt is mondhatnánk, hogy ez a merész húzás jogalapként szolgált az ékszerek szakértőinek, hogy újdonságokban gondolkodjanak.

Hiszen kiderült, hogy az ékszer-szerető közönség nagyon is nyitott az ilyesfajta újításokra, amik ugyan a mindenkori elegáns kisugárzást nem kockáztatják, de mindenképpen új színt csempésznek a megszokott palettába.

Mi volt a következő lépés?

rose gold ékszer úgy forgatta fel a kínálat tágas birodalmát, mint egy jótékony forgószél. Ahogy jött, látott, úgy aratott. Sikert. A világon milliók imádják és ragaszkodnak hozzá.

A rózsaszínes beütés annyira lággyá varázsolja az egész megjelenést, ami szavakkal nem is igazán körvonalazható. Gyengéd, vonzó, ellenállhatatlan, ugyanakkor ezer közül is felismerhető, és nem összetéveszthető mással.

Ha a sárga és a fehér találkozására azt írtuk, hogy döbbenetes eredményességgel zárult, akkor ezen a ponton elfogytak a kifejezéseink.

Úgyhogy ahelyett, hogy megpróbálnánk leírni a megfogalmazhatatlant, inkább beszéljenek helyettük a képek, a kollekciók, azok a modellek, amik lélegzetelállító szépséggel büszkélkednek.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.