flottamenedzsment

A kis- és nagyvállalkozások célja is az, hogy minél hatékonyabban, egyszerűsített folyamatokkal működjenek, lépést tartva a trendekkel és korszerű megoldásokkal, hogy meg tudják tartani a vezető pozíciójukat a piacon. Ezekkel a kihívásokkal találkozhatunk a flottakezelésben is. DE!

Az olyan komplex szolgáltatással, mint az ARVAL Connect egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb nem is lehetne a flottamenedzsment. Olvass tovább és ismerd meg a platform előnyeit.

ARVAL Connect, az újgenerációs flottamenedzsment

Az ARVAL Connect nem más, mint egy telematikai platform, amely utazási és járműadatokat gyűjt a tudatosabb, költséghatékonyabb és eredményesebb flottamenedzsment érdekében. Méri például a futásteljesítményt, a földrajzi elhelyezkedést, a vezetési viselkedést – és ezek az információk elérhetők a járművezetők és flottamenedzserek számára.

A folyamatos adatelérésnek köszönhetően optimalizálhatják a cégek a flotta-kihasználtságot, a menetidőt és a megtett utat, csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztásukat, de a platform segítségével az adminisztráció is rendkívül leegyszerűsödik.

A szolgáltatás előnyei

Az ARVAL Connect a használati esetekre és flottamenedzserek igényeire épül, az ő visszajelzéseik szerint kerül frissítésre. Rengeteg előnnyel jár, amelyek együttesen hozzájárulnak a hatékonyabb döntéshozatalhoz és a valós idejű információknak köszönhetően az esetleges problémákra is azonnal reagálhatnak a cégek. Nézzük melyek a legfőbb előnyei a platformnak.

Flottaköltségek minimálisra csökkentve

Az ARVAL Connect segítségével a költségek jobban ellenőrizhetők és optimalizálhatók. A karbantartási ütemezések és az üzemanyag fogyasztás folyamatos nyomon követése révén csökkenthetők a felesleges kiadások, hozzájárulva a vállalkozás pénzügyi hatékonyságához.

A vezetési szokások elemzése és vezetési tanácsok, visszajelzések révén akár 16%-os üzemanyag-kiadás megtakarításra van lehetőség, így a TCO, azaz optimalizált teljes birtoklási költség jelentősen redukálható.

Ügyfélközpontú megközelítés

Az ügyfelek a projekt megvalósítása során személyre szabott segítséget kapnak, ezzel is biztosítva, hogy az ARVAL Connect használatának valamennyi előnye elérhető legyen számukra.

Minden információ egy helyen érhető el, egyetlen portálon, melyen keresztül az ügyfél közvetlen kapcsolatban áll az ügyfélmenedzserrel, folyamatosan értesül az összes iparági hírről, újdonságról, hozzáfér a flotta járművek videós bemutatásához, valamint az elérhető szolgáltatások és karbantartó helyszínek térképéhez is.

Zöldebb és fenntarthatóbb flotta

Az Arval olyan eszközöket, termékeket és szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek, amelyek segítik az elektromos mobilitást és támogatják őket az energiaváltás során. Az ARVAL Connect segítségével, a villamosítási lehetőségek és a CO2-kibocsátás csökkentésével fenntarthatóbb flottát alakíthat ki az ügyfél.

Fokozott biztonság

A platform személyre szabott vezetési profilt biztosít és elősegíti a közúti biztonságot. A „biztonságos sofőr” mutatóval a baleseti kockázatok akár 25%-kal is csökkenhetnek. A flottát használó sofőrök közlekedési szokásainak és vezetési stílusuk folyamatos monitorozásával, emellett az így kapott információkból készített jelentésekkel segíti a vállalkozások hatékony és biztonságosabb flottakezelését.

Szintlépés előtt áll a céged és egy gépjármű-flotta kialakítása a cél? Tudj meg többet az ARVAL operatív lízing megoldásairól és vedd igénybe a modern és hatékony ARVAL Connect szolgáltatást!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.