felújítás utáni takarítás

Budapesten 1300.-Ft-os m2 ár körül tisztítanak ablakot, de egy nagy takarítás viszont már 4500.-Ft/fő/óra díja is lehet szóval nagyjából lehet kalkulálni.

Mennyibe kerül egy felújítás utáni takarítás?

A felújítás mindig sok takarítást igényel a munkavégzés befejezése után. Különböző takarítók és cégek vannak szakosodva erre a folyamatra, akik vagy órabérben dolgoznak ami átlagosan 2500-3500.-Ft-ig terjed de van minimum óra díja ami 4 óra így 10.000.-Ft fölött kell számolni.

Vannak olyanok is, akik négyzetméter árban vagy munkafolyamatok után kérik meg az árát ami valamilyen szinten lehet, hogy kedvezőbb hiszen bele futhatunk az óradíjasnál olyanba aki elhúzza a munkaidőt.

Árral viszont itt nem tudunk számolni ez esetben hiszen a munkafolyamattól is függ. Egy magán takarító 25.000 forintot elkér egy 50m2 ház festés utáni takarításért. Tehát elmondható az, hogy a felújítás utáni takarítás árak átlagosan 10.000 és 35.000 forint között mozognak.

Csináljam meg én vagy bízzam szakemberre?

Fontos kérdés szokott lenni az emberek számára viszont a vélemények igen megoszlóak szoktak lenni ez több mindentől függ.

Vannak olyan helyzetek amikor nem szükséges, mint például, ha egyszerű álmennyezetet rakatunk fel hiszen se nem porolnak se nem koszolnak más esetben viszont egy csempézés után igen nagy tud lenni a kosz ilyenkor érdemes szakemberre bízni a takarítást munka megvédése érdekében is.

Azt gondolnánk egy egyszerű csempézés lerakják és kész hát nem. A burkolásba sajnos nem szokott bele tartozni sokszor a fuga teljes körű letakarítása így foltos marad amihez nem biztos, hogy mindenkinél van otthon olyan tisztító szer amivel el lehet tűntetni vagy például egy teljes körű felújítás fenti példa alapján egy 50m2-es ház teljes takarítása akár több napot is igénybe vehet míg egy rendes szakember a megfelelő szerszámokkal és vegyszerekkel pár óra alatt gyönyörű széppé varázsolhatja a lakását.

Hogyan válasszak szakembert?

A választás is sok mindentől függ, például az ármeghatározás nagyon fontos, hogy mégis mennyit tudunk ráfordítani? Ha takarítót keresel, akkor a Qjob online platform tökéletes megoldás! Ott nem csak takarító szakembert lehet találni de a felújításhoz is találsz szakembert.

Az oldalon talált referenciáknak és adatoknak köszönhetően gyorsan és megbízhatóan megtalálhatod a megfelelő szakembert. Regisztráció után szűréssel és pár kattintással akár értékelések alapján is választhatsz mivel minden egyes elvégzett munka után értékelést kap a munka adó és a munkáltató is.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.