twinkly okos karácsonyfa izzó

Közeledik az év vége, és minden, ami ezzel együtt jár. A meghittség, a pihenés, a szeretteinkkel együtt töltött minőségi idő. Persze a gondtalan év végének meglehetősen súlyos ára van, ha a realitás talaján maradunk. Ha szabira akarunk menni, de legalábbis kevesebb munkát szeretnénk az ünnepek alatt, akkor már most 110 százalékot kell beleadni a munkába, hogy minden elkészüljön az év végére.

Mivel is jár ez a gyönyörű ünnep?

Gyermekként természetesen a téli szünettel, sok finomsággal és persze izgatott várakozással. Felnőttként pedig komplex, sokrétű tervezést igénylő, jelentősebb anyagi ráfordítással járó speciális projektek végrehajtásával. Szülőként ugyanez, csak sokkal bonyolultabb!

A sürgető munkahelyi feladatok kipörgetése mellett, egyre több kitérőt teszünk különféle üzletekbe, és egyre többet böngésszük tanácstalanul a netet, hogy ne maradjon senki sem ajándék nélkül. Takarítani is kell, tip-top állapotba kell hozni a lakást, házat, kertet, mindezt úgy, hogy az előtte lévő napokban a konyhában is brillírozni kell.

Ha esetleg a párunk alkot a konyhában, akkor figyelni kell az igényeire. Itt jellemzően két verzió létezik: vagy sündörögve segíteni kell, vagy nem szabad (tilos!) zavarni. Bizony, a karácsony előtti időszak nem mindig olyan idilli, amilyennek Hollywood ábrázolja…

Az ajándékvadászat, sütés-főzés, takarítás, és ideális esetben hólapátolás, elvégzésével még korántsem dőlhetünk hátra. Az egyik legfontosabb kellék, a karácsony szimbóluma, a karácsonyfa.

Eredetét tekintve visszamehetünk egészen a germán, római, egyiptomi, kelta kultúrákig, de most nem erről lesz szó, ezért irány egy karácsonyfa árus vagy elő a műfenyővel. A faárusnál alaposan megszakértjük, hogy nem ferde, elég magas, elég dús a a fa, majd irány haza.

Szaloncukrot általában már október végétől lehet kapni, de érdemes előre gondolkodni, és legalább három-négy (plusz) dobozzal beszerezni belőle, hogy legalább egy dobozzal maradjon a fára is!

Fények minden mennyiségben!

twinkly okos karácsonyi fényfüzér

Kép forrása: Freepik.com

Na de elég is ennyi a karácsony „sötét oldaláról”, lássuk a fényes oldalát! A fenti teendőkön túlmenően ott van a karácsonyi dekoráció megálmodása, és megvalósítása. Ennek már talán kevésbé van kötelezettség jellege, ez a készülődés barátságos része.

Inkább felfogható közös családi programnak, hiszen kicsik és nagyok egyaránt részt vesznek benne és együtt kreatívkodhatnak. Akár a karácsonyfát, a lakást, de a kertet is díszíthetjük együtt! A díszítés során számtalan különleges eszközt bevetünk a fenyőágaktól, a koszorús ajtókopogtatón át, egészen a hatalmas zoknikig.

Van azonban egy fix elem, ami egyetlen karácsonyi háztartásból sem hiányozhat, ez pedig nem más, mint az ünnepi fényfüzér, és természetesen annak különféle változatai. Mivel évente egyszer használjuk, már az is összehozza a családot, ha közösen keressük meg, hogy hová tettük év elején, és kibogozzuk.

Szerencsére a bogozás lassan már csak a karácsonyi anekdoták része marad, ugyanis a karácsonyi fényfüzéreknek is megvan a saját evolúciója.

A karácsonyi fények csúcsa

A Twinkly fényfüzérei messze lekörözik a mai átlagos karácsonyi fényeket. A titok a termékek „okosságában”, minőségében és egyszerű kezelésében rejlik. Ehhez társul még a tökéletes összehangolhatóság, és a kényelmes irányítás. Több azonos, vagy akár különböző Twinkly fényfüzért is kombinálhatunk, csak a fantáziánkon múlik, hogy mit hozunk ki belőlük.

Nem kell mérnöki vénával rendelkezni a fénysorok felhelyezéséhez, teljesen véletlenszerűen is felrakhatjuk őket, akár a fára, akár a falra. Az igazi fényvarázs nem attól fog megszületni, hogy milyen led, pontosan hová kerül, hanem attól, hogy milyen programot választunk hozzá az applikációból.

A Twinkly okos karácsonyfa izzók többféle kivitelben, és hosszban készülnek, 100 – vagy akár 600 leddel. A 600 ledes füzér hossza 2 x 24 méter. Ezzel már valóban hatalmas területet le lehet fedni, amit akár összekombinálhatunk a Twinkly okos fényfüggönnyel, vagy a Twinkly okos jégcsap fényfüzérrel.

A Twinkly saját appjával minden egyes ledet vezérelhetsz, akár a hangoddal is (Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Assistant). A telefonunkon, az ujjunkkal rajzolva határozhatjuk meg, hogy milyen fényeket szeretnénk a fára, a falra, a függönyre vagy éppen a tetőre!

A fényeket pedig szinkronizálhatjuk a kedvenc karácsonyi dalainkkal is, hogy teljes legyen az élmény (Music Sync).

twinkly flexibilis fénycső

Kép forrása: Freepik.com

Az ünnepi időszakot követően is hasznát tudjuk venni a Twinkly fénykollekciónak, hiszen a Twinkly flexibilis fénycső tökéletes hangulatvilágítást biztosít az év minden napján. Rajtunk áll, hogy hogyan alakítjuk, milyen formát adunk neki, sőt az is, hogy milyen effektben ragyogjon.

A fényárban és basszusban úszó nyári bulik, születésnapi partik remek hangulatfokozója lehet a zenei összehangolás okán. Egy meghitt, romantikus kerti vacsora esetén pedig lenyűgözhetjük vele a kedvesünket, ráadásul a Twinkly fényeket bátran használhatjuk akár kültéren is (IP44 védettségi szabvány)!

Képek forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.