művészi fali panel

A stílusod, az érzésvilágod nem mindennapi, és szeretnéd, ha ez lakásodban is visszaköszönne? Egy nem mindennapi kivitelezésű, rendhagyó konyhapanellel kifejezheted formabontó személyiségedet!

A színek és minták tökéletes összhangja

Nem kell ahhoz lakberendezőnek lennünk, hogy érezzük: egy enteriőr akkor szép, ha minden darabja harmonizál egymással – vagy éppen ízléses kontrasztot alkot. Az utóbbit megvalósítani valamivel nagyobb kihívás, ám ahogy azt a Wallplex konyhapanel vásárlói képein is láthatod: nem lehetetlen!

De miért is járhatsz jól egy műanyag konyhapanellel? Az igaz, hogy számos megoldás létezik konyhai hátfalra: a hagyományos csempe, a kő, a márvány vagy például a népszerű üveg.

Azonban van, amiben mindegyiket felülmúlja egy műanyag konyhapanel. Ez pedig az a nagyon kedvező tulajdonsága, hogy nem kell felszereléséhez sem szakember, sem szakértelem. Magunk is bármikor felhelyezhetjük, mindössze egy minimális kézügyességgel.

Ám az sem elhanyagolható előnye – különösen az edzett üveggel szemben –, hogy nem törékeny. Ezért sem a felhelyezésekor, sem a szállításakor nem kell aggódnunk azon, hogy mikor reped meg.

Ha eltérnél a megszokottól: művészi minták az otthonodba

Hogy mi minden közül választhatsz, ha egy bohémebb vagy épp egy exkluzív konyhabelsőre vágysz? A színek játéka mellett a legkülönbözőbb hangulatokat, fényeket és irányzatokat jeleníthetik meg az egyes konyhapanelek. Így például az alábbiakat:

  1. Meghökkentő részletek
    Mi lehet izgalmasabb egy érzéki női arcnál? Egy kontrasztosan ábrázolt, érzéki női arc… mondjuk az arany-fekete színpár kontrasztjában megjelenítve. Egy ilyen merész konyhapanel hatását sötét, drámai bútorokkal tovább növelheted. Vendégeid ámulata garantált!
  2. A nyugalom szigete
    Persze előfordulhat, hogy nem vágysz semmilyen, túl erős hatás keltésére. Nem kell feltétlenül sokkolnod senkit ahhoz, hogy izgalmas dinamikát teremts konyhádban. Arra vágysz inkább, hogy kikapcsolódj kicsit a reggeli kávéd mellett? Esetleg a főzést dobnád fel egy szabálytalan, mégis könnyed mintájú képpel? Ez esetben neked a természet szépségét vagy a felhők légiességét megidéző hátfalakat ajánljuk.
  3. Élénk ecsetvonások
    A művészet nem csak a szenzációk és dekorelemek szintjén érdekel? Esetleg magad is műveled valamely formáját? Akkor nálad jobban senki sem fogja értékelni az absztrakt festményekre emlékeztető, élénk színekben pompázó hátfalakat. Velük még a reggeleid is mosolygósabban – vagy épp filozofikusan – indulhatnak majd.

Vigyázz, mit és hogyan emelsz ki!

Zárásul egy fontos dolgot még kiemelnénk. Egy művészi hátfal nem marad észrevétlen konyhádban – ezért is lényeges, hogy a többi bútorral már ne kelts zsúfolt hatást. Azaz: ha a konyhapanelen a fókusz, a berendezés hozzá igazodjon! Máskülönben előfordulhat, hogy nem fogod kényelmesen érezni magad a helyiségben hosszú távon.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.