hungarocell árak

A lakások hőszigetelése több szempontból is előnyös, de mindenképpen érdemes okosan kiválasztani a megfelelő termékeket erre a célra. A kínálat elég széleskörű, de egyértelműen meghatározóak a költségek.

A hungarocell árak viszonylag gyorsan megtérülnek. Ennek az egyik oka, hogy a többi szigetelőelemhez képest ez a legolcsóbb. Ettől függetlenül a minősége magas és a használata széles körűen elterjedt.

A szakemberek egyik kedvence, ugyanis könnyedén szabható, mozgatható, valamint a kis súly révén a szerkezeteket sem terheli meg. A felhelyezéshez ESP ragasztót, esetenként purhabot, valamint speciális tipliket alkalmaznak, amikkel stabilan lehet rögzíteni a lapokat.

Egyéb hőszigetelő anyagok és a hungarocell árak

Az expandált polisztirol, röviden EPS, voltaképpen egy habosított műanyag, ami egyaránt elérhető ömlesztett gyöngy vagy többféle átmérőjű lapok formájában. Az EPS lapok a leggyakrabban felhasznált homlokzati szigetelőelemek.

A hungarocell árak bár sokkal barátságosabbak a többi szigetelőanyaghoz képest (üveg- és kőzetgyapot), mégis széles értéktartomány között változnak. Az anyagában hozzá hasonló extrudált polisztirol (XPS) azonos átmérőben szinte kétszer annyiba kerül.

Megéri tehát a hungarocell árak megfizetése mellett dönteni, ugyanis maga a szigetelőanyag a megtartó képességeit tekintve kimagasló teljesítménnyel rendelkezik. De tudni kell, hogy a szellőzés nem az erőssége.

Ettől függnek leginkább a hungarocell árak

A költségtervezés során mindig figyelembe kell venni a magas minőséget, hiszen csak így tudnak a kiadások gyorsan megtérülni. Az Építőanyag.hu segítségével kiválaszthatók azok a kiváló komponensek, amik az elvárásokat maximálisan teljesítik.

A hungarocell árak legfőképpen a vastagság tekintetében tudnak változni. Egy másik tényező a mechanikai behatásokkal szembeni ellenállás, amit egy tízes nagyságrendű szám jelez a közvetlenül az EPS megnevezés után.

Minél nagyobb a szám, annál ellenállóbb a termék. A 100-as már a lépés okozta terheléseket is elviseli, de kapható 150-es kivitel, ami a hungarocell árak függvényében szintén érezhető különbséget nyújt.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.