reklámajándék

Az egyik legkedveltebb promóciós termék a póló. Számtalan lehetőséget teremt, kreatív módon lehet felhasználni, ezért is használják előszeretettel a cégek. Fontos kihasználni az előnyöket, amit egy egyedi póló nyújt. A reklámajándékok egyik svájci bicskájáról beszélünk, ami több helyzetben is ideális megoldás lehet.

A céges póló felhasználása

A Zefi Reklámajándék ruházati termékei között több minőségi pólót, felsőt találhatunk. Ezek tökéletes alapanyagot teremtenek ahhoz, hogy egy igazán látványos, marketing szempontból is ideális “fegyvert” tudjunk készíteni, ami a vállalkozás érdekeit szolgálja. Ha sorra vesszük, hogy mégis milyen helyzetekben lehet használni egy egyedi céges pólót, látni fogjuk, hogy hiba lenne kihagyni ezt a lehetőséget.

Az egyik elsődleges felhasználási mód, ha a kollégák kapnak belőle. Az egyenpóló, az egységes megjelenés profizmust sugall. Több olyan bolt is van, ahol a dolgozók ugyanolyan ruházatban vannak. Ez a vásárlóknak is segít tájékozódni, pontosan tudni fogják, hogy kinek tehetik fel a kérdéseiket.

A pozíciók megkülönböztetésére is lehet használni (műszakvezető, pénztáros, árufeltöltő stb.), valamint nagymértékben erősíti az összetartozás érzését. Az új kollégák esetében a belépési csomag része is lehet. Segíti a beilleszkedés folyamatát, hamar a magukénak érzik majd a munkahelyet.

Ez csak egy példa volt a céges pólók felhasználási lehetőségeiből. A munkatársak mellett másokat is megcélozhatunk vele, ideális választás lehet a vásárlók számára is. Díjazhatjuk vele a visszatérő vendégeket, ügyfeleket. Az üzleti partnereket is meglephetjük például az évfordulókon, amikor az együttműködés sikereire emlékezünk meg.

Miért univerzális ajándék?

Nem csupán azért lesz svájci bicska, mert ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek is adhatunk belőle. A célközönséget sem nagyon kell megválogatni. A pólónak örülni fognak a gyerekek, a fiatalok, a felnőttek és az idősebbek is.

Természetesen sok múlik azon, hogy pontosan milyen alapra kerül fel az embléma és milyen az egész ruha megjelenése. Itt már érdemes megkülönböztetni a gyerekeket, a fiatalokat és az idősebbeket. A pólón elhelyezett embléma kapcsolódhat egy adott eseményhez, például sportnaphoz, de felkerülhet rá a cég logója, arculata is.

Érdemes úgy tervezni, hogy a pólót a mindennapokban is hordani tudják. Ez növeli a promóciós cél teljesülésének esélyét, valamint passzív módon további emberekhez is eljuthatunk.

Válasszunk minőségi pólót!

Sok múlik azon, hogy pontosan milyen pólót és emblémázási technikát választunk. Ezért is fontos olyan helyet választani, ami nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Ma már olyan pólót is választhatunk, ami környezetbarát alapanyagokból készült. A fenntarthatóság rendkívül fontos a mindennapokban és ezt a cégeknek is képviselniük kell ezt.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.