arckrém

Az arcápolási termékek segítenek karbantartani, megoldani a felmerülő bőrproblémáinkat. Ha igényes megjelenésre törekszünk, akkor a megfelelő eredményeket garantáló készítmények nem hiányozhatnak a fürdőszobánkból.

Az arcápolási rutin egyik legfontosabb eleme az arckrém. A benne található hatóanyagoktól függően a hidratálásban, illetve a ránctalanításban is óriási segítséget ad. Mint, ahogy egy arctisztítót vagy szérumot, a krém állagú termékeket is a bőrtípusunknak, bőrhibáinknak megfelelően kell kiválasztani.

Arckrém aktív hatóanyagokkal

A jól megválasztott arckrémek nélkül az arcápolási rutin nem sokat ér. Ezek a kozmetikumok azt a célt szolgálják, hogy aktív hatóanyagaik révén megadják az arcbőrnek azt a gondoskodást és kényeztetést, amire szüksége van.

Hidratálják és táplálják a sejteket, ez által támogatva az egészséges működésüket. A krém állagú termékeket több kategóriába sorolhatjuk attól függően, hogy hol, illetve mikor használjuk őket.

Értelemszerűen másra van szüksége a bőrünknek nappal, mint éjszaka. A nappali arckrém védelmet nyújt a szennyeződések és az olyan hatások ellen, mint amilyen például a napsugárzás.

Általában vitaminokban gazdag készítmény, ami megakadályozza a bőr kiszáradását. Ezzel szemben az éjszakai arckrém elsősorban a bőr regenerálódását támogatja.

Citromfű illóolaj bőrápoláshoz is

Csak kevesen tudják, hogy az illóolajokban micsoda érték lakozik. Nemcsak a fertőtlenítésben, illatosításban, hanem a bőrápolásban is nagy hasznukat vehetjük. A citromfű illóolaj például igazi jolly joker.

A citromos illata frissességet kölcsönöz a levegőnek, mindamellett, hogy tisztítja és fertőtleníti a légteret. Fő hatóanyaga a citrál, ami miatt a citromfű illóolaj rendkívül hatékony a rovarriasztásban.

Ugyanakkor, higított formában alkalmazva bőrápoló szerként is jó szolgálatot tesz. Összehúzza a pórusokat, valamint frissíti és nyugtatja a bőrt. Mivel képes serkenteni a vérkeringést, ezért a bőr feszességének visszaállításában és a narancsbőr kezelésében is a hasznunkra válik.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.