etikett címke

Sok esetben a különböző tárgyakat fel kell címkéznünk annak érdekében, hogy az így feltüntetett információkkal tájékoztassunk másokat. Erre természetesen többféle módszer is létezik, ám nem mindegy, hogy a címkézést milyen minőségben és milyen gyorsasággal tudjuk elvégezni.

Ha fontos az időhatékonyság, akkor az öntapadós etikett címke használata a lehető legjobb megoldás. Mivel tapadós kivitelben készül, így elég csak rányomni a felületre, és ezt követően stabilan a helyén marad. Ráadásul többféle típusa is van, így bárhol is szeretnénk használni megtalálhatjuk az ideális változatait.

Az öntapadós etikett címke jellemzői

Az etikett címkéket nagyon gyorsan és hatékonyan tudjuk használni, ha öntapadós kivitelben készülnek. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a hátsó felük gyárilag ragasztóval van ellátva, ennek köszönhetően pedig nem kell külön ragasztóanyagot alkalmazni.

Ha belegondolunk, ezzel rengeteg időt és munkát spórolunk, hiszen sokkal nehezebb lenne a címkézés munkafolyamata, ha a ragasztást is nekünk kellene megoldani. Szerencsére erre nincs szükség, ugyanis a címkéket egy tekercsről tudjuk leszedni, majd egy mozdulattal fel tudjuk ragasztani a kívánt felületre.

Az öntapadós etikett címke típusai

Az öntapadós címkék többféle anyagból készülnek, így szinte bárhol felhasználhatóvá válnak. Az anyagról tudnunk kell, hogy nagymértékben befolyásolja a felhasználás helyét. Nem mindegy ugyanis, hogy kültéren is tudunk-e címkézni vagy csak beltéren. Sőt, előfordulhat, hogy extrém körülmények között kell jelöléssel ellátni a termékeket.

Ilyen például, amikor hűtőházakban dolgozunk. Itt sem használhatunk akármilyen anyagú címkét, csak olyat, ami ellenáll a külső hatásoknak. Az anyag tekintetében megkülönböztetünk hőálló anyagú, papír, illetve műanyag változatokat.

Az etikett címke egy rendkívül hasznos kellék, amivel bárhol jelzésekkel, illetve információkkal láthatjuk el a termékeket. Ha még nem tudja honnan szerezhetné be a tökéletes változatot, akkor figyelmébe ajánljuk a dunasp.hu oldalt.

Kép forrása: Shutterstock.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.