akkus gép

A környezetvédelem és tudatos életmód egyre több téren megmutatkozik. Nincs ez másképp az otthoni barkácsolás, szerelés, mindennapi ház körüli munkák terén sem. Éppen ezért egyre többen keresik a hagyományos szerszámgépek helyett, a modern akkus verziókat. Egyre többen ismerik fel ugyanis, hogy az akkus gépekkel a zöldebb háztartásért is sokat tehetünk.

Miért válasszunk akkus gépeket?

Napjainkban egyre nagyobb kereslet fedezhető fel az akkumulátoros gépek iránt, legfőképp az azonos akkumulátorral használhatók iránt, hiszen ebben az esetben elegendő egy pár töltőt és akkumulátort vásárolnunk ahhoz, hogy akár több gépet is működtethessünk egyszerre. Előnyei között van még az is, hogy rendkívül praktikusak és a legfontosabb, hogy használatukkal a környezetünket sem szennyezzük.

Milyen akkus szerszámgépeket érdemes választani?

Szerencsére a manapság már nem nehéz beszereznünk az akkus szerszámgépeket és hatalmas számban, fajtában elérhetők számunkra, így minden bizonnyal mindenki meg fogja találni a számára tökéletes gépet. Ráadásul ma már az akkus gépek ára sem túl magas, így mindenki számára elérhetők ezek a praktikus gépek. Ilyen téren mindenképp érdemes lehet beszerezni az alábbiakat:

Akkus csavarozó

Egy modern háztartásból elengedhetetlen egy akkus csavarozó, hiszen bármilyen otthoni barkácsoláshoz bátran használhatjuk, de abban az esetben is tökéletes megoldás, ha lakásunkat újítanánk fel. Ám koránt sem mindegy az sem, hogy milyen akkus csavarozót választunk, a fontosabb szempontok választásnál:

  • a készülék tömege
  • az akkumulátor típusa
  • a nyomaték

Ezek odafigyelésével ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbb eszközt, hogy minden feladat terén hatékonyak lehessünk.

Akkus fúrógép

Egy zöld háztartás esetében nagyon fontos még az is, hogy legyen egy ütvefúrónk, ami segítségével nagyon könnyen tudjunk fúrni akár masszívabb felületekbe, falakba is.

Mostanában egyre többen vásárolnak közép vagy esetleg felső kategóriás gépeket, amik között jelen vannak az akkumulátoros fúró- csavarozók és a fúrógépek, amik hosszútávon tökéletes megoldásnak számítanak és környezetünk megóvásában is segítenek.

Akkumulátoros sarokcsiszoló

A sarokcsiszoló más néven flex elsőre úgy tűnhet, hogy nem a legfontosabb gép háztartásunkba, ám ez egyáltalán nem igaz, hiszen sokan nem tudják, de egy ilyen szerszámmal számos eltérő feladatot is végre tudunk hajtani, mivel több mindenre is használható.

Felépítését illetően korogok helyezkednek el egy sarokcsiszolón amik segítségével könnyedén el tudunk vágni különféle fa vagy fém felületeket, ezeken kívül használhatjuk még csiszolásra vagy akár polírozásra és tisztításra is.

Ezeken kívül körvágóvá és lyukfúróvá is alakíthatjuk a megfelelő adapterekkel, így kevesebb szerszámot kell beszereznünk és ezáltal környezetünket is óvjuk.

Összegezve: Az akkus gépeknek ma már igen széles a kínálata, ami nem csak funkcióban, hanem teljesítményben és kivitelben is igaz. Ennek köszönhetően azonban szinte mindenki megtalálhatja a maga számára ideális megoldást és így háztartásunkat is kicsit zöldebbé tehetjük.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.