gyerek hátizsák

Amúgy sem egyszerű feladat megfelelő ajándékot vásárolni az ünnepek közeledtével, hát még, ha tini korban lévő gyereknek kell meglepetést szerezni. Ami egyik nap még tetszik nekik, az másnap már szóba se jöhet.

Ha a szerencsésebb szülők közé tartozunk konkrét listát kapunk, már csak választani kell. Ha viszont nincs lista, vagy szeretnénk valami meglepetést is, akkor bizony komoly dilemmát okozhat, mi kerüljön a fa alá.

Segítségül adunk néhány olyan tippet, amivel nem foghatunk mellé akkor sem, ha nem kaptunk iránymutatást!

Jöhet minden, ami kütyü

Vezeték nélküli töltő vagy kábel

Ha olyan mobilja van, amely támogatja a vezeték nélküli töltést, válasszunk bátran mágneses wireless töltőt vagy akár 3 az 1-ben típusút. Utóbbi egy kisebb tálcára emlékeztet, amelyre egyszerre három eszközt is helyezhet. Így párhuzamosan töltheti a mobilját, az okosóráját, sőt, még a fülhallgatóját is.

Vezeték nélküli megoldások ide vagy oda, néha bizony jó, ha kéznél van egy kábel is, amivel csatlakoztathatja eszközeit a laptopjára. Válasszunk fonott, sodrott borítású kábelt. Nem csak a színeik vidámak, de a borításnak köszönhetően kevésbé törik a kábel, tovább bírja a gyűrődést még egy hátizsákba gyömöszölve is.

Lopásbiztos laptophátizsák

Ha már annyi drága kütyüje van a gyereknek, a szülők is nyugodtabbak, ha lopásbiztos hátizsákkal utazik a tömegközlekedésen. Ezeknek a hátizsákoknak a titka, hogy nem látható hol nyílik a táska, hiszen a cipzárak a hát felőli oldalon találhatóak. Emellett az anyagát is nehezebb átvágni, mint egy hétköznapi táskának.

Van, amelyik beépített USB porttal és Jack dugóval rendelkezik, így kényelmesen töltheti a telefonját, vagy hallgathat zenét utazás közben. Futurisztikus, letisztult formával biztos, nem lőhetünk mellé és még a fiúknak is tetszeni fog.

Mini hordozható nyomtató

Egy időben nagy kedvenc volt az instax, ami a polaroid képek világát hozta vissza a modern kor gyermekeinek. Azonban már ennek is leáldozóban a csillaga. Az újabb őrület a hordozható mini nyomtató. Bármilyen okostelefonnal kompatibilis és máris nyomtathatják a kedvenc képeiket.

A könyv, újragondolva

Könyvet ajándékozni sosem megy ki a divatból, főleg, ha modern formában tesszük. Az AR (augmented reality) technikát alkalmazó könyvek vegyítik a nyomtatott tartalmakat, valamint a 2D és 3D megoldásokat. A kiterjesztett valóság tartalmakat a könyvhöz tartozó alkalmazáson keresztül érik el.

Az új ismeretek megszerzése így valódi élménnyé válik, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az AR könyvek főleg ismeretterjesztő témákban kaphatóak, de ettől függetlenül is izgalmas és szórakoztató az egész család számára.

Kozmetikumok, sminkek tiniknek

kozmetikai táska tiniknek

Kép forrása: Batyu.hu

Nem is gondolnánk, de a tini lányok sokszor tudatosabbak a bőrápolásban és a sminkelésben, mint sok felnőtt. Köszönhető mindez a közösségi felületeken terjedő videóknak. Persze nem szükséges profi sminktermékekből vagyonokért bevásárolni az első szárnypróbálgatásokhoz.

A nagyobb parfümériákban kaphatók már kifejezetten a tini korosztálynak szánt sminktermék. Ezek visszafogottabb színekkel és illatokkal rendelkeznek, valamint a tinik bőrproblémáinak megfelelő anyagokból készülnek. Ráadásul a csomagolásuk is megkapóan színes, vibráló.

Ha tudjuk, hogy használ sminktermékeket, de nem vagyunk biztosak a márkában vagy a megfelelő színben, válasszunk inkább hordozható sminktáskát vagy kozmetikai táskát. Otthoni tároláshoz is alkalmas, de a családi utazásokhoz vagy az osztálykirándulásra is magával viheti benne kedvenc sminkjeit.

Ha a sminket még túl korainak találjuk, választhatunk illatos fürdőgolyót vagy testápolót is. Vannak olyan környezetbarát termékek, ahol csomagolásmentesen is megvásárolhatjuk ezeket a termékeket. Sőt olyan is akad, ahol maga a csomagolás is újrahasznosítható: egy lenyűgöző mintájú kendő.

Vicces zokni

Mióta Dobby zoknit kapott ajándékba, újra menőnek számít ez a ruhadarab. Lehet színes, mintás vagy felemás, a lényeg, hogy kényelmes anyagból készüljön. Főleg, ha serdülőkorban lévőknek szánjuk, válasszunk 100% pamutot.

A mintákon túl néhány zokni gyártó a csomagolással próbálja még viccesebbé tenni termékeit. Kapható például söröskorsóra emlékeztető meleg téli zokni, az oldalán horgolt söröskorsó füllel vagy szörny-zokni, amely olyan, mintha épp le akarná nyelni a lábunkat. De akad sushinak álcázott három darabos zokni készlet is.

Esernyő

esernyő ajándékba

Kép forrása: Batyu.hu

Az esernyő a gyerekeknek legalább annyira fontos, mint a felnőtteknek. A hátizsákban pedig mindig elfér egy kisebb, összecsukható darab. Praktikus ajándék, főleg a nagyobbaknak. Választhatunk egyszínűt, de akár mintásat is. Érdemes inkább az élénkebb, feltűnőbb színeket választani, így az autósok is jobban észreveszik a gyerekeket az út mentén és a gyalogátkelőnél.

Képek forrása: Batyu.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.