gyermek ágynemű

A fáradt anyukák és apukák számára az alvás olyan csodálatos dolognak tűnhet, amelyet régen élveztél, de mostanában csak cseppenként jön, amikor csak meg tudod ragadni. A kicsik számára azonban talán már észrevetted, hogy az alvás inkább olyan számukra, mint egy olimpiai sportág…

Kimerítő dolog babának lenni, magába szívni az életet és ápolni a fejlődésüket, ezért az alvásidőnek békésnek és zavartalannak kell lennie, ezért olyan fontos az ágynemű.

A kiválasztott ágyneműnek elő kell segítenie a kényelmes és nyugodt éjszakai alvást, készen arra, hogy egy újabb napot kezdjen a világ felfedezésével. Olvass tovább, hogy megtudd, mire kell figyelni, amikor ágyneműt választasz a kiságyához.

Baba matracok

Kisgyermeked biztonsága a legfontosabb szempont a matrac kiválasztásakor. Nem kötelező, de megnyugtató visszajelzés, ha a kiválasztott matrac megfelel a BS EN 16890:2017 szabványnak. Keress olyan matracokat, amelyeket e szabvány szerint teszteltek, hogy biztosítsák a megfelelő szintű biztonságot, optimális alátámasztást és kényelmet a baba számára.

Keresd a baba matracában a hipoallergén tulajdonságokat, mivel ez megakadályozza, hogy a felületre poratka kerüljön, amely az allergia egyik leggyakoribb kiváltó oka. Vannak matracok, amelyek természetes probiotikumokkal vannak töltve, így védelmet nyújtanak a gyakori allergénekkel szemben.

A matracnak szilárdnak és laposnak kell lennie, vízálló tulajdonságokkal, hogy a matrac tiszta és száraz maradjon, mivel a huzat könnyen letörölhető. Nem lehet rajta szakadás vagy megereszkedés jele.

Gyermekágyneműhuzatok és takarók

A 100% pamut a gyermek ágyneműjének kiválasztásakor előnyös, mivel a pamut légáteresztő a gyermek számára és lehetővé teszi a levegő áramlását az anyagon keresztül, valamint a hő távozását a gyermek testéből, ami segít hűvösnek maradni.

A pamut emellett elszívja a nedvességet és az izzadságot, így a gyermek tiszta, friss és száraz marad alvás közben. A szintetikus szálak könnyen irritálhatják érzékeny bőrét, ami kiütéseket és egyéb bőrproblémákat okozhat. Az olyan természetes szálak, mint a pamut, védik a bőrt, és puha és gyengéd környezetet teremtenek az alváshoz.

Nagyon fontos, hogy jól illeszkedő kiságyneműhuzatot válassz, hogy megelőzd a baleseteket és a kuszaságot. Gyermek ágyneműhuzataink teljesen elasztikusak, így szorosan illeszkednek a matracokhoz, nincsenek laza sarkok.

Mély sarkokkal is rendelkeznek, amelyek segítenek a lepedőnek a matrachoz tapadni, még akkor is, ha a baba elkezdett hemperegni. A kiságy előkészítésekor győződj meg róla, hogy a lepedő a megfelelő méretű a matracához.

A következő tippek és technikák segítségével kiválaszthatod a legkényelmesebb ágyneműt a kicsik számára:

1. Könnyű szövet

Meg kell győződni arról, hogy könnyű anyagot választasz, amely nem végződik gyűrődéssel vagy ropogással a matracok felett.

2. A minőség számít

A gyermekek bőre finom és érzékeny, ezért olyan lepedőt kell választani gyermeked kedvenc Mickey egér ágyneműjéhez, amely kiküszöböli az ilyen kockázatokat. Nyáron népszerű választás, mert természetes hűsítő hatása miatt elnyeli a hőt. Az anyagon kívül figyelembe kell venni az ágynemű szövését is, amelynek sima felületűnek kell lennie, ami biztosítja a tartósságot.

3. A megfelelő méret és a tökéletes illeszkedés.

A gyerekek ugrálnak és sok mindent csinálnak az ágyon, ezért az ágyneműnek nem szabad lecsúsznia a sarkokról. Kíméld meg magadat a gyűrődések eltávolításától és a mozgó lepedők időnkénti rendezésével járó akadályoktól, és válaszd a megfelelő illeszkedést.

4. Könnyen tisztítható ágynemű

Az ágyneműnek mosógépben moshatónak kell lennie, és nem szabad, hogy nehéz legyen tisztítani vagy kezelni.

5. Játssz a különböző színekkel

Azzal, hogy lenyűgöző Disney-ágyneművel ajándékozod meg gyermekedet, kötődhetsz a gyerekedhez, és segíthetsz neki, hogy úgy rendezhesse be a szobáját, ahogyan ő szeretné. kipróbálhatsz több, általa választott karakteres lepedőt különböző színekben, például szenvedélyes piros, megnyugtató narancs, energikus sárga, gondoskodó zöld, gyógyító kék, titokzatos lila, ártatlan fehér, nőies rózsaszín vagy tekintélyt parancsoló fekete.

6. Hangold össze az ágyneműjét.

Meghatározhatod a stílusát. Törekedj a tökéletesen összehangolt megjelenésre az ágy fejtámlájával és a szoba egyéb anyagával vagy bútorával.

7. Szezonális ágynemű.

Bár nagyon kényelmes, ha az évszakoknak megfelelően különböző anyagokat használunk, de költséghatékony és bölcs dolog olyan ágyneműket beszerezni, amelyek egész évben szépek.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.