tolltartó

Ha végignézzük, mivel foglalkozik legtöbbet egy kisiskolás az iskolai holmijai közül, könnyen észrevehetjük, hogy a tolltartó rendezgetése az egyik legkedveltebb szórakozása a tanévre készülve, miközben mi, szülők próbálunk összerendezgetni minden más felszerelést, kezdve az iskolatáskától a tornazsákon át a tankönyvek és füzetek beborításáig.

Milyen tolltartót vásároljunk gyermekünknek?

A tolltartó vásárlásában általában két dolog szokott meghatározó lenni. Az egyik az életkor, a másik pedig a gyermek ízlése.

Ha meg szeretnénk ismerni egy igen széles választékot, akkor a BestMarkt tolltartó készlet kínálata ténylegesen bemutatja a lehetséges összes tolltartó fajtát, melynek köszönhetően minden gyerek és felnőtt ki tudja választani, hogy melyik számára a legmegfelelőbb.

Egy elsős gyermek számára az a legideálisabb, ha a tolltartója tartalmaz mindent, amire szüksége van a magyar, matematika és egyéb tanórák alkalmával. Sok gyerek és szülő esik abba a kísértésbe, hogy a gyerek könyörög egy hiper-szuper tolltartóért és meg is kapja.

Azonban egy elsős kisiskolás számára még a ceruzahasználat is újdonságnak számít, nehezére fog esni, hogy pl. egy háromemeletes tolltartóban rendet tartson és a tanórák sűrűjében kikeresse a számára szükséges írószert.

Ezért a kicsiknek javasolt még az egy- vagy kétemeletes tolltartó, amely bőven elegendő helyet biztosít a számukra szükséges grafitoknak és színes ceruzáknak.

Nagyobbaknak jöhet az egyterű változat

A felsősöknél vagy a gimiben megfigyelhető már az az igény, hogy szeretnének valami mást, valami újdonságot a holmijaik között. Ilyenkor szokott előfordulni az iskolatáska leváltása is valamilyen felnőttesebbre, valamint az emeletes tolltartót is le kell cserélni.

A nagyobbak körében igen népszerűek az ún. egyterű darabok, amelyek henger vagy háromszög alakúak. Felsőbb osztályokban már nem kell annyi színes ceruza, nem törnek ki a grafitok. A gyerekek inkább már tollal írnak, ezért ami szükséges, elfér egy henger alakú tolltartóban.

Akiknek ez a változat túlságosan rendezetlen, azoknak van lehetőségük a henger alakú típusból is vásárolni emeleteset, amely ugyan kisebb a megszokott többszintes tolltartóktól, de fakkjai és különféle bújtatói biztosítják, hogy el lehessen rendszerben pakolni az egyes írószereket.

Az egyéni ízlés kifejezése minden életkorban fontos

Bármilyen életkorban van szükség egy tolltartóra, az biztos, hogy a gyerekek és a tinik szeretik, ha az kifejezi az érdeklődési körüket, megmutatja a kedvenc színüket, netán rá van nyomtatva kedvenc karakterük. A nagyobbak szeretik, ha a tolltartó anyaga is már eltér a megszokottól, lehet farmer, műanyag, textil vagy fém.

A kicsiknek a szeretett mesehős jelenléte, a Disney mesevilág szereplői nélkülözhetetlenek. A fiúknak a Verdák vagy más járművek, dinók, a nagyoknak a Minecraft világ karakterei jelentik az örömöt. A BestMarkt webáruházban mindenki megtalálhatja a magának tetsző darabot, akár színben, akár formatervezésben.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.