api bioxal

Számos olyan méhészeti gyógyszer létezik, amelyek használata nem csupán rendkívül hasznos lehet a méhek és méhészek számára, de emellett semmilyen káros hatással nem bírnak, így kárt nem okoznak megfelelő adagolás és felhasználás mellett. Éppen ezért ebben e bejegyzésben összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni az Api Bioxal, Api Go és Api Herb használata során.

1. Az Api Bioxal egyszerűen és többféleképpen felhasználható

Az Api Bioxal egy olyan készítmény a méhészeti gyógyszerek között, amelyek kétféle felhasználási módozattal is lehet használni. Az egyik a csurgatás, a másik pedig a szublimáció, amelyek közül mindkettő tökéletes megoldást nyújthat.

Bármelyik mellett is teszi le a voksát, e méhészeti gyógyszer segítségével az eljárás nyáron és télen egyaránt alkalmazható fiasításmentes időszakokban, a megfelelő adagolásra viszont mindenképpen oda kell figyelni. Mivel szobahőmérsékleten könnyen feloldódik cukorszirup-oldatban, igen egyszerűen használható a gyakorlatban is.

2. Az Api Go használata nagyon könnyű

api bioxal

Gyakorlatilag bármikor bevethető az Api Go, ám az ősz és a tavasz kiemelt időszakok a használat szempontjából. Lényeges, hogy egy komplett kezelés háromszori alkalmazás szükséges ahhoz, hogy valóban ki tudja fejteni a készítmény a jótékony hatásait. Egy tasak tartalmaz is erre elegendő mennyiséget.

A mellékelt tájékoztató nyomán nagyon könnyű a használata. A csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert kell a léputcák közé csepegtetni vagy oda befújni. Négy-hét nap eltéréssel érdemes megismételni a fentebb leírt műveletet.

3. Api Herb a megfelelő helyen és időben

Érdemes odafigyelni az adagolás mikéntjére az Api Herb esetében, hiszen nem mindegy, mikor és milyen körülmények között alkalmazzuk. A tavaszi időszakban február és március környékén, míg az ősszel augusztus, szeptember idején érdemes használni, ám csak abban az esetben, ha a kültéri hőmérő higanyszála tartósan +10 Celsius fok fölött van.

Ezen túl továbbá olyan időszakokban is érdemes bevetni ezt a gyógyszert, amikor a családok legyengültek, akár környezeti, akár egészségügyi stresszhatások miatt. Vagyis mindhárom készítménynek elképesztően sok előnye van, így mindenképpen érdemes megfontolni a használatukat.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.